Vedete din Romania

#actori #showbiz #valentin uritescu #vedete intern #venituri actori # Mitica Popescu #teatru #piese teatru

Scandal urias intre marii actori romani

E greu de inteles de ce unii actori celebri de la noi din tara reusesc sa castige bani frumosi din spectacole, in vreme ce altii, la fel de faimosi, abia rseuesc sa isi achite datoriile. Se pare ca secretul sta in teatrul la care sunt angajati. Iata cateva exemple de actori si banii din care traiesc.

1.200 de lei pe spectacol

Ziarul Ring a publicat un interviu cu Valentin Uritescu. Actorul a dezvaluit faptul ca, pe vremea cand colabora cu Teatrul National Bucuresti, a castigat multi bani, insa acum "sume astronomice" se duc in buzunarele directorului Ion Caramitru si ale lui Horatiu Malaele.

"Ma pensionasem si eram colaborator cand a venit Caramitru director. Aveam pensie 700 de lei si pentru fiecare spectacol luam 700 de lei. Aveam 20 de spectacole pe luna si castigam multi bani. Beligan, Gigi Dinica, Marin Moraru luau cate 1.200 de lei pe spectacol. Grigore Gonta castigase peste un miliard de lei vechi (100.000 de lei - n.r.). Dar Caramitru a scos toate cele sapte piese in care aveam roluri importante", a povestit Uritescu, potrivit ziarulring.ro.

Actorul ii acuza pe cei doi mari actori, Ion Caramitru si Horatiu Malaele, ca obtin o multime de bani de la teatrul de stat. "Acum, Caramitru face exact ce au facut Gonta si cu ceilalti pe vremuri. Joaca numai el cu Malaele si umfla niste bani...!", a declarat Uritescu. "Nu stiu ce inseamna pentru Valentin Uritescu sume astronomice. Nu ma intereseaza subiectul, treaba lui ce spune!", a comentat Horatiu Malaele.

CITESTE SI:

Telenovela s-a terminat! Bianca si Victor si-au refacut viata separat
Vedetele dezvaluie secrete din dormitor

Mitica Popescu traieste din pensia de 1.100 de lei

Sursa foto: enational.ro

Insa in vreme ce Malaele si Caramitru sunt pe val, alti actori la fel de bine cotati abia reusesc sa supravietuiasca. 1.100 de lei incaseaza lunar pensie Mitica Popescu dupa aproape sase decenii inchinate teatrului, cinematografiei si televiziunii. Colaborarea cu televiziunea publica ii mai aduce 600 de lei la buget, insa actorul nu se plange.


Sursa foto: jurnalul.ro

Nici actorul Vladimir Gaitan nu o duce mai bine. "Asist la o tabloitizare a meseriei de actor. Regret ca m-am intors in teatru. Am iesit cu o pensie mizerabila, de 1.300 de lei. Intre timp mi-a fost marita la 1.500. Mi-ar mai trebui o pensie ca sa imi pot acoperi cheltuielile pe medicamente", a declarat Vladimir Gaitan pentru acasatv.ro.

Gyuri Pascu este de parere insa ca asa se intampla intr-o societate capitalista: "Nu toti actorii sunt platiti prost, la fel cum nu toti cantaretii sau televizistii sunt platiti gras".

Sursa foto: ziarulatac.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare