Vedete din Romania

#john travolta #scandal sexual #richard gere #Jeff Conaway

Scandalul sexual in care este implicat John Travolta a luat amploare

Dupa ce in ultimele saptamani patru barbati l-au acuzat pe actorul John Travolta ca i-a hartuit sexual, publicatia "National Enquirer" face alte cateva dezvaluiri, in care mai sunt implicati si actorii Richard Gere si Jeff Conaway.

Publicatia americana sustine ca intre Richard Gere si John Travolta a existat o legatura cu totul deosebita, iar ca argument ofera cateva exemple in care Travolta l-a sprijinit in cariera pe colegul sau de breasla. Astfel, John Travolta a renuntat la roluri importante, precum cele din filmele "Zile in paradis" (1978), "American Gigolo" (1980), "Ofiter si gentleman" (1982) in favoarea lui Gere.

Pe de alta parte, fosta logodnica a lui Jeff Conaway (decedat in 2011) spune ca Travolta l-a agresat sexual pe colegul sau, in timp ce acesta era adormit.

Incidentul a avut loc in 1990, cand Conaway, care ramasese peste noapte in locuinta lui John Travolta, s-a trezit cand starul din "Grease" a vrut sa-i faca sex oral.

Femeia care vine cu aceste acuzatii declara ca sotia lui Travolta, Kelly Preston, stie totul despre inclinatia sotului ei, dar a semnat o clauza speciala in contractul de casatorie pentru a nu divulga secretul.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului