Vedete din Romania

#dan bittman #showbiz #vedete intern #Horia Varlan #Joseph Hadad

"Somerii" Antenei vin la Pro TV. Cine este cel de-al patrulea jurat la Vocea Romaniei

Dupa ce nume grele si aducatoare de audienta au parasit in ultimele luni Pro TV pentru Antena 1, mai nou se intampla si invers. Locurile libere lasate in urma de starurile din Pache Protopopescu incep sa fie ocupate rand pe rand de "somerii" postului din Baneasa.


"MasterChef" cauta jurati

Dupa plecarea celor trei jurati de la "MasterChef" la Antena 1, acolo unde vor prezenta din toamna emisiunea "Hell's Kitchen", sefii din Pro TV au inceput cautarile pentru a le gasi inlocuitori. Si cum piata "chefilor" nu este una mult prea vasta, juratii emisiunilor de cooking de la Antena 1, pusi pe liber dupa ce au ramas fara emisiuni, sunt primii pe lista.

Sursa foto:josephhadad.ro

Unul dintre cei care vor face parte din juriul emisiunii "MasterChef" ar putea fi chiar chef Joseph Hadad, cel care pana de curand a jurizat emisiunea "Top Chef" de la Antena 1, scoasa din grila. De altfel, Hadad a aparut de cateva ori la Pro TV ca invitat al emisiunii prezentata pana de curand de Catalin Scarlatescu, Florin Dumitrescu si Sorin Bontea. Potrivit click.ro, tratativele dintre Hadad si reprezentantii Pro TV au inceput deja, insa cei din urma nu au facut deocamdata un anunt oficial cu privire la componenta juriului din noul sezon "MasterChef". "Numele celor trei chefi care vor face parte din juriu la "MasterChef" vor fi comunicate in perioada urmatoare", a declarat PR-ul postului Pro TV, Alina Bratu, pentru click.ro.

Nicolai Tand, unul dintre juratii de la "Top Chef", "va continua si in toamna emisiunea «Star Chef», difuzata de Antena Stars", au explicat pentru Paginademedia.ro oficialii Antena 1.

Sursa foto: paginademedia.ro

Horia Varlan, cel care a jurizat in aceasta primavara "Junior Chef", cooking show-ul cu copii de la Antena 1, pregateste un nou proiect, reprezentantii Antena Group neprecizand daca este vorba despre o emisiune pentru postul Antena 1 sau pentru Euforia TV.

CITESTE SI:

Cele mai reusite inele de logodna ale vedetelor

De asta nu-si mai vorbesc Bianca si Victor! Iata ce i-a facut roscatei prezentatorul meteo


Cine va fi al patrulea jurat la "Vocea Romaniei"

Loredana si Smiley si-au dat acordul pentru a face parte din juriul noului sezon al emisiunii "Vocea Romaniei", de la Pro TV. Pentru al patrulea loc, ramas vacant dupa plecarea lui Horia Brenciu la Antena 1, se vehiculeaza tot mai des si numele lui Dan Bittman, care a facut pana nu demult parte din echipa "X Factor", de la Antena 1. 

  

Sursa foto: med-farm.ro

"Mi-ar face placere sa fiu in juriu la «Vocea Romaniei », este un spectacol frumos, care ma atrage. Doar ca, din pacate, in acest moment nu ma aflu in negocieri cu PRO TV, sunt liber profesionist. Nu cred ca ma vor, poate au alt target", a spus Dan Bittman pentru libertatea.ro. Practic, el i-ar lua in acest fel locul lui Horia Brenciu, cel care l-a lasat fara jobul de la "X Factor". 

Totusi, surse de trustul Pro, citate de Wowbiz.ro, sustin ca vedeta care il va inlocui pe Brenciu este Tudor Chirila. Cantaretul este un personaj acid in viata mondena, asa ca s-ar integra perfect in echipa "vaduvita" de efervescentul Horia Brenciu. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare