Vedete din Romania

#elan schwartzenberg #custodie #divort #mihaela radulescu #ayan

Scrisoarea disperata a Mihaelei Radulescu: "Vreau pacea copilului meu"

Mihaela Radulescu a lansat o scrisoare deschisa in care marturiseste suferintele prin care a trecut din cauza lui Elan si a relatiilor lui si cere cu disperare pace pentru copilul ei.

Puteti citi mai jos textul integral al scrisorii Mihaelei:

"Oricat mi-am dorit sa-mi rezolv gravele probleme din familie pe cale amiabila , considerand ca atat eu, cat si fostul meu sot avem decenta si inteligenta necesare, constat ca atunci cand esti persoana publica, mai ales din categoria din care fac eu parte - aceea "frivola", a vedetelor tv, cum ar spune multi -, aceasta procedura e imposibila. Ma aflu in umilitoarea situatie de a ma folosi de calitatea de persoana publica pentru a-mi apara copilul de mizeriile unei lumi inraite si gata oricand sa atace o femeie cu un copil in brate, fara sa mai judece, fara sa stie exact de ce, ci doar pentru ca asa a vazut ca fac si altii.

Dintr-o cumplita eroare, printre cei care ataca cel mai rau aceasta mama cu copilul in brate se afla chiar... tatal acelui copil, un milionar din Romania. Daca era un BARBAT din Romania, poate ca se aseza intre noi si lume si era scutul solid care i-ar fi aparat familia de relele lumii, chiar si dupa divort. Dar undeva pe drumul scarbos al orgoliilor si intereselor, acest milionar a ales sa-si otevizeze familia, sa o taraie pe mama copilului lor prin ziare de par, s-o improaste cu tot noroiul si puroiul unei lumi urate, iar ea nu se mai poate apara. Imbracat in costum si stand umar la umar cu personaje-cheie din politica si administratia romaneasca, milionarul pare un om integru, civilizat si stapan pe situatie. Ca mai toti milionarii romani. Realitatea insa este exact aceea pe care ati vazut-o in ziarul "Cancan" de azi - un milionar din Romania isi pune avocata - desi noi nu ne aflam in nici un proces, deci probabil ca ne pregateste unul, mie si copilului lui - sa minta, sa jigneasca, sa inchida gura unei femei pentru care nu exista legi care s-o apere.

Am trimis un drept la replica ziarului "Cancan", in urma unor aberatii scrise din nou despre familia mea cu o zi inainte. Admit, l-au publicat integral, dar pentru ca dl Radu Budeanu, patronul ziarului "Cancan", e bun prieten cu fostul meu sot, acesta din urma a avut acces primul la dreptul meu la replica. Rezultatul? A aparut dreptul la replica, cu "analiza pe text", facuta ca la biopsie, cu toate organele pe masa, basca inca o precizare a ziarului "Cancan", cum ca tot eu mint cu privire la ora la care m-am mutat cu copilul la hotel. Da, ati citit bine, din prietenia si afacerile pe care fostul meu sot si Radu Budeanu le au impreuna a rezultat o incalcare grava nu numai a drepturilor mele la replica, la apararea imaginii si a familiei mele, dar si a principiilor dupa care ar trebui sa se practice jurnalismul. A aparut, astfel, dreptul dreptului la replica. Cu alte cuvinte, ca in atatea alte circumstante, milionarii sfideaza legile, bunul-simt, razboi

Mihaela Radulescu: "Elan ma insela!"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare