Vedete din Romania

#secrete vedete #oprah winfrey #marina dina #bianca dragusanu

Secrete bine pastrate de vedete

Desi sunt vanate la tot pasul de paparazzii dornici de exclusivitati, vedetele reusesc sa tina departe detaliile intime din viata lor atunci cand vor cu ardoare acest lucru. Astfel, numeroase celebritati au reusit sa tina secrete anumite probleme din viata lor, pe care presa le-a aflat ulterior, dupa ani buni. Iata care au fost cel mai bine pastrate secrete ale vedetelor de-a lungul timpului.

1. Bianca Dragusanu si vanataile de pe picioare

Desi ai crede ca Bianca Dragusanu nu mai are niciun secret, vedeta a reusit totusi sa tina departe de ochii vigilenti ai presei o problema legata de aspectul sau fizic. Nimeni nu a stiut pana de curand, cand chiar Bianca a dezvaluit, ca picioarele divei sunt pline de vanatai, ca urmare a unor batai crunte pe care le-a primit in urma cu mai multi ani de la un fost iubit, Coco Paun.

Vedeta a hotarat sa faca aceasta marturisire tocmai pentru a-si sustine dezvaluirea pe care a facut-o despre violenta la care a fost supusa de fostul sau iubit.

Pentru a ascunde aceste vanatai, Bianca Dragusanu folosea sticlute intregi de fond de ten. Acum insa, ea a facut o interventie chirurgicala la Budapesta pentru a scapa de aceste urme.


 

2. Marina Dina

Marina Dina, fosta asistenta a emisiunii "Rai da Buni", a declarat intotdeauna ca este o fire dezinhibata si ca la inceputul carierei sale a pozat in numeroase reviste pentru barbati. Ceea ce a omis insa vedeta sa spuna a fost faptul ca ea si-a inceput cariera mult mai devreme, pe site-urile de videochat.

3. Oprah Winfrey

Vedetele de peste Ocean sunt si ele o sursa inepuizabila de secrete, desi aici vigilenta presei dornica de cancan este si mai acerba. Cu toate aceastea, celebra realizatoare TV Oprah Winfrey a reusit sa tina secret ani la randul faptul ca a fost violata in copilarie, iar in urma acestui incident ea a ramas insarcinata. Copilul vedetei a murit insa la o luna dupa nastere.

4. Jack Nicholson

Celebrul actor Jack Nicholson a avut o copilarie dificila, deoarece a trait ani la rand intr-o minciuna. Aceasta a fost insa dezvaluita in anul 1976 de catre revista "The Time", care a sustinut ca actorul este, de fapt, fiului celei pe care o considera sora lui, iar cea careia acesta ii spunea "mama" era, in realitate, bunica sa.



Sursa foto: nydailynews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare