Vedete din Romania

#Andreea Esca vestimentatie #vedete intern #showbiz #andreea esca

Secretele Andreei Esca pentru un look impecabil

Andreea Esca a marturisit, intr-un interviu extrem de sincer, ca “eu asa cum sunt, asa sunt si la televizor, si acasa, si la petrecere”.

“De obicei prefer sa fac lucruri, sa imi reuseasca lucruri decat sa cumpar ceva. imi aleg in ultimul moment cu ce ma imbrac. Incerc doar sa ma adaptez cerintelor atunci cand exista niste cerinte. Dar, nimic mai mult. E doar o chestie de cum ma simt in ziua respectiva. Sunt zile in care port niste cercei pe care abia ii vad si eu cand ii pun in urechi si alta data imi place sa port ceva mare. Depinde de stare. Majoritatea bijuteriilor mele sunt foarte... sunt foarte simpatice pentru mine. Adica, trebuie sa imi placa, nu trebuie sa fie dintr-un metal pretios. Din geanta nu imi lipseste telefonul si un stilou. Pentru mine lucrurile au decurs foarte usor, pentru ca tot ce am facut am facut dintr-o foarte mare pasiune si atunci, chiar daca poate erau lucruri dificile, cum spuneti dumneavoastra, eu nu le percepeam asa. Fiecare are alegerea sa fie cum isi doreste, nimeni nu e de comentat si nu cred ca trebuie sa ne permitem sa comentam pe absolut nimeni, fiecare traieste asa cum isi doreste. Pentru mine... Eu asa cum sunt, asa sunt si la televizor, si acasa, si la petrecere. Mi se pare un efort prea mare sa-mi confectionez o imagine si pe urma sa am grija sa mi-o pastrez”, a spus Andreea Esca pentru Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare