Vedete din Romania

#tinute Elena Udrea # arestare udrea #transformare Elena Udrea #elena udrea #vedete intern #showbiz

Secretele Elenei Udrea. Cum a reusit o fata de provincie sa devina femeie fatala

Blonda, eleganta, cu tocuri inalte si cu un decolteu ravasitor. Asa o cunoaste o tara intreaga pe diva politicii romanesti Elena Udrea, aflata acum la un pas de arest. Iata cum a evoluat de la o necunoscuta din provincie la statutul de cea mai puternica femeie din Romania!

"Miss Adolescenta"

Sursa foto: bzi.ro

Eleva la liceul "Hasdeu" din Buzau, la doar 17 ani, in 1991, Elena Udrea isi etala calitatile fizice pe scena concursului "Miss Adolescenta". Bruneta Udrea s-a prezentat in fata juriului purtand o tinuta sexy, accesorizata cu manusi lungi din piele, insa n-a reusit sa ii impresioneze prea tare pe jurati, astfel ca a obtinut doar o mentiune.

A fost prima sa aparitie publica, abia 13 ani mai tarziu reusind sa se impuna, tot intr-o tinuta senzuala, de data aceasta intr-un taior alb, stramt si decoltat. In 2004, Elena Udrea intra cu pasi siguri pe scena politicii romanesti, in PNL.

Sursa foto: hotnews.ro

Era casatorita de un an cu omul de afaceri Dorin Cocos, cel care practic a sprijinit-o financiar si cu toate relatiile de care dispunea pentru a urca in lumina reflectoarelor.


In 2005, Udrea a ajuns sefa cancelariei prezidentiale, moment in care si-a capatat supranumele de "Blonda de la Cotroceni". A intrat in constiinta publica datorita tinutelor provocatoare cu care isi facea aparitia indiferent de eveniment.

Sursa foto: hotnews.ro

Nu a durat mult si Elena Udrea a devenit protagonista unor pictoriale pentru o revista glossy, fotografiile realizate atunci devenind celebre. In cel dintai, blonda poarta o fusta scurta de blugi, un top mulat si cizme albe inalte, imblanite.

Sursa foto: saccsiv.wordpress.com

Doi ani mai tarziu, s-a dezbracat de inhibitii si a realizat o alta serie de fotografii mai putin decente. Constienta de atuurile sale, Elena Udrea nu a ezitat sa pozeze in desuuri extrem de sexy, un pictorial considerat la acel moment mult prea indraznet pentru un politician.

Sursa foto: frontpress.ro

In goana dupa imagine, Elena Udrea nu s-a ferit nici sa spele podele la o scoala din Bucuresti, cand a pus mana pe un mop, dar nici sa croseteze in direct, intr-o emisiune televizata.



Tinutele sale nu au scapat nici de criticile fashion editorilor. Iulia Albu a denumit-o „Barbie a politicii romanesti” si a criticat modul ostentativ de afisare a tinutelor scumpe si a gentilor de mii de euro cu care Elena Udrea obisnuia sa iasa in public.

Declaratii controversate

Sursa foto: 9am.ro

Elena Udrea este insa si protagonista unor declaratii controversate sau a unor greseli de neiertat. Prima dintre ele are loc intr-o emisiune televizata, cand Robert Turcescu ii pune o intrebare-capcana. Mai exact, o pune sa comenteze faptul ca "presedintele" Norvegiei va propune organizarea unui referendum care sa urmareasca retragerea acestei tari din UE, daca Romania si Bulgaria vor deveni membre ale Uniunii. Raspunsul ei a ramas celebru. Udrea declara ca situatia prezentata nu o ingrijoreaza, fiind convinsa ca, pana la momentul integrarii, astfel de probleme vor fi solutionate. Norvegia insa nu este membru al Uniunii Europene si nu are nici presedinte, avand monarhie constitutionala, scrie site-ul stirileprotv.ro.

"Crescuta" de Traian Basescu

Fosta sotie a lui Dorin Cocos a evoluat pe plan politic in umbra presedintelui Traian Basescu, de a carui popularitate s-a folosit sperand ca va ajunge sa ii ia locul la Cotroceni. "Elena Udrea e crescuta, ca politician, de mine. Ea de la mine a invatat politica", marturisea Traian Basescu in urma cu doi ani, atunci cand ii dadea pe mana PMP.

CITESTE SI:

Blestemul Oscarurilor este real! Un studiu arata ca barbatii resimt din plin efectele acestuia
Antonia isi pierde copilul?
Imagine-soc! Cum arata Andreea Marin acum 20 de ani

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare