Vedete din Romania

#monica columbeanu #irinel columbeanu #divort

Secretul dintre Monica si Irinel: Vorbesc doar la telefon

Monica si Irinel Columbeanu sunt din ce in ce mai indepartati unul de celalalt, desi incearca sa proiecteze imaginea unui cuplu fericit .

Problemele dintre cei doi ar fi inceput odata cu aparitia lui Voicu in viata Monicai Columbeanu. O sursa apropiata celor doi sustine ca Moni si Iri au intrerupt aproape orice contact.

"Problemele in cuplu au inceput de cand Monica umbla cu Ricky. Dupa aceea l-a angajat sofer pe baiatul acela cu parul cret, care a dat bir cu fugitii dupa doua saptamani. Iri si Moni nu mai vorbesc nici macar la telefon. Ion Columbeanu nu stie ce face Irinel. Taica- su pleaca mai devreme de la birou. Ei doi, oricum, nu prea se intalnesc, insa taica-su are un cuvant greu de spus in fata lui", au dezvaluit sursele citate de ring.

Instrainarea celor doi pare plauzibila daca luam in considerare faptul ca, invitata in emisiunea lui Dan Capatos, Moni a avut nevoie sa primeasca un SMS din partea lui Irinel ("Nu divortez") pentru a exprima punctul de vedere al sotului sau asupra scandalurilor.

"La biroul din Victoriei, el vine in fiecare dupa-amiaza si nu pleaca niciodata mai devreme de ora 21.00. Sunt unele seri in care ramane si doarme acolo, ca are toate conditiile. A venit de multe ori cu femei in apartamentul sau din Victoriei, unde are firma de modelling. Cred ca asta e o scapare, ca de asta vine acolo cu fete in fiecare seara. Acum e cu bautura, nu prea mai e cu femeile...", a mai spus sursa.

Se pare ca Irinel isi vede fiica doar o data pe saptamana, in timp ce Moni o vede din doua in doua zile. Ultima oara cand au fost toti trei impreuna a fost la aniversarea Irinei, in luna ianuarie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare