Vedete din Romania

#andreea esca #stefan banica #alex velea #andreea antonescu #showbiz #andreea mantea #vedete intern

Secretul incredibil care ii leaga pe Andreea Esca si Stefan Banica Jr.!

Cand ii vezi la televizor, iti imaginezi ca prezentatorii sau artistii sunt persoane cu o statura impunatoare. In realitate, insa, surpriza! Multe dintre celebritatile micului ecran sunt si ele mititele. Iata doar cateva exemple:

Andreea Esca: 1,58 m

Sursa foto: wowbiz.ro

Ai fi crezut ca prezentatoarea Stirilor Pro TV de la ora 19.00 este inalta si bine facuta. Cel putin asa pare Andreea Esca la televizor, fapt care ii asigura si o anumita credibilitate. Putini sunt telespectatorii care stiu si inaltimea reala a stiristei: 1,58 metri. Andreea si-a facut publica inaltimea chiar zilele trecute, cand a postat pe Facebook o fotografie dintr-un parc din Capitala. Ea s-a pozat chiar langa panoul unde isi masoara copiii inaltimea, iar prezentatoarea TV s-a incadrat la categoria "Maricel".

Citeste si:

Nuntile de vedeta, intre tam-tam si discretie maxima. Tu pe care le preferi?

 

6 vedete care si-au distrus singure cariera

Bomba in showbiz! Robert Turcescu s-a casatorit!

 

Andreea Mantea: 1,60 m

Sursa foto: gadgetrends.ro

Toata lumea stie despre Andreea Mantea ca este manechin cu forme perfecte, insa doar inaltimea este cea care o obliga sa umble mereu cocotata pe tocuri cat mai inalte. "Burlacita" nu are decat 1,60 metri inaltime. Potrivit Revistei Ciao, ea a fost data de gol cand a participat la concursul "Dansez pentru tine" unde, pentru anumite probe, a fost nevoita sa danseze desculta, iar telespectatorii au putut observa cat de scunda e in realitate.

Andreea Antonescu: 1,56 m

Sursa foto: libertatea.ro

Printre "piticele" din showbiz se numara Andreea Antonescu. Blonda are doar 1,56 metri inaltime si probabil abia acum intelegem de ce, pe vremea cand canta in trupa Andre, alegea sa poarte sandale cu platforma foarte inalta.

Alex Velea: 1,72 m

Sursa foto: viva.ro

Scund este si Alex Velea. Artistul se pare ca este si complexat din pricina inaltimii sale mai potrivite pentru o fata decat pentru un barbat. "Fetele vorbesc intre ele, dar in loc sa vada cat sunt de frumos, ele vad ca sunt scund", a facut el la un moment dat haz de necaz.

Putini dintre cei care l-au vazut pana acum doar la televizor si-au putut da insa seama cam ce inaltime are. Cel mai bine s-a observat in ultimele luni, atunci cand artistul a aparut in compania Antoniei, care este cu sase centimetri mai inalta decat iubitul ei.

Stefan Banica Jr: 1,72 m

Sursa foto: revistaciao.ro

Si daca tot a venit vorba despre barbati scunzi, unul dintre cei care nu se poate lauda cu o statura foarte masculina este Stefan Banica. Artistul are 1,72 metri inaltime. Chiar daca la un moment dat, pe vremea cand era casatorit cu Andreea Marin, a marturisit ca inaltimea sa este 1,77 m si ca a sotiei sale este de 1,72 m, fotografiile in care "Zana" purta incaltaminte fara toc dovedeau exact contrariul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului