Vedete din Romania

#baiat brenciu # toma brenciu #copii brenciu #copii vedete #horia brenciu

Secretul lui Horia Brenciu! A ascuns ca mai are un copil. Iata motivul

Toata lumea stie despre Brenciu ca este tata de fete. Trei chiar. Insa ce nu a spus pana acum artistul este ca, in urma cu ceva timp, a devenit din nou tata. Nu biologic, ci adoptiv. Si, de data aceasta, are un baietel.

Suprinzatoarea aparitie a mezinului Brenciu  în prima ediție a emisiunii Uniplay difuzată de Antena 1, de Crăciun, i-a socat pe toti cei care habar nu aveau ca Horia Brenciu are si un baiat. Si nu de ieri, de azi. Micutul Toma are doi ani si jumatate si este rasfatatul familiei. 

„Toma este băiatul nostru. Are 2 ani și 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat și la fotbal și extrem de iubitor. Este dragostea noastră și a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare și ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina și Toma sunt de nedespărțit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat și-i mulțumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat fericit Horia Brenciu, potrivit libertatea.ro

Artistul are inca trei fete: Andreea (25 de ani), Maria (17 ani), Mina (4 ani) și toate il adora pe micutul Toma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului