Vedete din Romania

#Serban Copot copil #vedete intern #serban copot #showbiz

Secretul unui artist indragit, dezvaluit!

Serban Copot, de la Animal X, a avut un an plin! Si-a oficializat relatia in martie, sotia sa a pierdut un copil la sfarsitul primaverii, iar acum este pe punctul de a deveni tata pentru a doua oara, Roxana fiind insarcinata in cinci luni! Iata motivul pentru care nu a spus nimic despre sarcina!

“Dupa ce Roxana a pierdut sarcina, la sfarsitul primaverii, am devenit superstitios, mai ales ca eu eram cel care suna si trambita pana atunci, impartasind cu cei din jur tot ce se intampla in viata noastra. Ma simteam atunci de parca purtam o vina pe umeri tocmai din aceasta cauza.

In ziua in care am aflat ca a pierdut sarcina eu urma sa sar de la 10 metri in bazin, pentru emisiunea Splash!, de la Antena 1. Numai eu stiam ce se intampla in sufletul meu”, a marturist Serban Copot pe blogul sau.

“Din fericire, azi, situatia este cu totul alta si, cu cea mai mare bucurie in suflet, va anuntam ca o sa mai avem un copilas, mai exact un baietel! Daaa, o sa mai am un tovaras de drumetii si de mers la pescuit!

Roxana este deja in luna a cincea de sarcina, iar Tedi vorbeste in fiecare seara la buricul mamei cu fratiorul lui. Ne spune ca de-abia asteapta sa vina pe lume ca sa aiba grija de el. Are o gramada de jucarii pe care vrea sa i le daruiasca si sa il invete sa se joace cu ele. Eu sunt absolut topit dupa el cand il vad asa grijuliu si gata sa imparta cu fratiorul lui.

Imi iau un angajament ca, pana vine pe lume micutul, si dupa aceea, sa impartasesc cu voi sentimentele care ma incearca in aceasta perioada, sa va povestesc ce se intampla frumos in viata noastra sau ce provocari ne macina linistea. Caci doar am facut acest blog ca sa ne sfatuim, povestim, incurajam, nu?  Sa fim iubiti!”.

Sursa foto: rujushastri.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare