Vedete din Romania

#madalina manole #ion manole #serban georgescu

Serban Georgescu ar putea fi tatal copilului Madalinei Manole?

Parintii Madalinei Manole lanseaza o noua ipoteza socanta: Madalina ar fi putut folosi sperma fostului ei sot pentru a ramane insarcinata!

serban georgescu si Madalina Manole au urmat mai multe tratamente speciale pentru a concepe un copil. Din pacate, Madalina nu a reusit sa conceapa atunci un copil, insa parintii ei cred ca artista avea acces la sperma compozitorului, stocata la o clinica de fertilizare .

Ion si Eugenia Manole au pornit deja un proces pentru a obtine dreptul de a-l vizita pe Petru Jr. Daca se dovedeste ca acesta nu este fiul biologic al lui Petru Mircea , bunicii ar putea castiga custodia fiului Madalinei.

"Din cate stiu, Madalina si Serban au fost in nenumarate randuri la clinici particulare. Fiecare a urmat un tratament specific, asa cum au facut mai tarziu Madalina si Petru Mircea. Eu nu stiu ce a facut fata mea cu analizele sau ce s-a intamplat cu eprubetele de la Serban Georgescu. Nimic nu este exclus, iar toate aceste informatii au ramas in bazele de date ale clinicilor respective", a declarat Ion Manole, citat de Cancan.

Avocatul parintilor Madalinei, Bogdan Barbuceanu, spune ca acestia pot cere oricand o expertiza ADN pentru a demonstra paternitatea micutului.

In timpul tratamentelor de fertilitate urmate de Madalina dupa casatoria cu Petru Mircea, sotul nu a insotit-o niciodata la clinica. Madalina a fost insotita doar de prietena ei buna, textiera Roxana Popescu .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare