Vedete din Romania

#tv #critica #oana zavoranu #blog #serban huidu

Serban Huidu: "Am ajuns sa o regret pe Oana Zavoranu"

Serban Huidu este, ca multi altii, moda ca am ajuns s-o regret pe Zavoranca, Jiji e inlocuit cu Fernando cel tampit de la caransebes , niste italieni parliti se insoara pe la Euforia,  soacrele se casapesc la Canal d , inselatorii inscenate iti intorc stomacul pe dos la Prima si la Antene si peste toate canalele urla disperatele alea dornice de telespectatori fraieri, care sa va faca sa sunati toti la tepele nationale!" a scris Huidu pe blog.

Explicatia oferita de carcotas este criza financiara. Odata cu scaderea bugetului televiziunilor si cu cresterea audientei canalelor de nisa, marile televiziuni sunt nevoite sa reduca costurile de productie ale emisiunilor. "E mai usor sa o chemi pe Nichita sa grohaie, sa-l filmezi pe Jiji cum bodoganeste sau pe Fernando cum vomita manele in direct!", spune el, recunoscand faptul ca emisiunile de calitate implica un buget mare si mult efort.

Antidot la emisiuni proaste
 
"Antidotul" oferit de Serban Huidu pentru atacul mediatic sunt amintirile copilariei."Cum ne revenim dupa jegul asta? Eu am apelat la copilarie... am revazut "Toate panzele sus" o productie din 1976, adica de varsta mea! Felicitari celor ce acum aproape 33 de ani faceau ceva in Romania!"
 
Serban si-a cerut scuze pentru pauza lunga in care nu a scris nimic pe blog, adaugand ca "am mai scris cate ceva da m-am autocenzurat. De ce? E o alta discutie." Articolul in cauza, care a fost scos la numai cateva minute dupa ce a aparut pe blog, continea critici acide la adresa lui Mihai Morar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare