Vedete din Romania

#radu beligan #moarte #actor #serban ionescu # roluri importante # ultima dorinta a lui serban ionescu

Serban Ionescu s-a stins din viata la varsta de 62 de ani. Ultima dorinta a actorului

Actorul Serban Ionescu (62 ani) a murit miercuri seara, la Spitalul Floreasca din Capitala. Decesul a fost inregistrat de medici la ora 23.30.

Purtatorii de cuvant ai spitalului au declarat ca exista un act notarial prin care li se interzice medicilor sa ofere foarte multe detalii despre acest subiect.

In urma cu un an, Serban Ionescu a fost diagnosticat cu borelioza, insa anul acesta, la jumatatea lunii august, a primit diagnosticul de scleroza amiotrofica. Scleroza laterala amiotrofica consta in pierderea progresiva a celulelor nervoase din creier si maduva spinarii, fiind o boala progresiva, invalidanta si fatala. Miercuri dupa-amiaza, sotul Magdei Catone a fost adus de urgenta la Spitalul Floreasca, din cauza uor probleme respiratorii, insa nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Serban Ionescu a vorbit despre moarte cu detasare in ultimele sale interviuri, asteptandu-si parca resemnat sfarsitul. „La noi teatrul e in reparatii si le-am spus sa-l termine mai repede, ca sa aiba unde sa ma expuna. As vrea ca la inmormantarea mea sa tina discurs un singur om, Radu Beligan. Asta sunt eu, este umorul negru. Le-am zis, sa ma trimiteţi la Augsburg sa mor ca Balcescu, in strainatate", glumea actorul Serban Ionescu intr-un interviu, acordat recent.

Colegii actorului au ramas indurerati dupa vestea ca "Pelicanul" s-a stins din viata, dar majoritatea a apreciat ca in acest mod s-a pus punct lungilor luni de suferinta.

"Imi pare rau ca trebuie sa vorbesc despre un subiect atat de naprasnic. Sunt profund afectata, dar mai bine ca s-a terminat acest chin. Sa-l odihneasca Dumnezeu", a declarat Ileana Stana Ionescu.

Sursa foto: libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare