Vedete din Romania

#sergiu nicolaescu #deces sergiu nicolaescu #familie sergiu nicolaescu #inmormantare sergiu nicolaescu

Sergiu Nicolaescu va fi incinerat. Un ultim omagiu, la Cercul Militar National

Trupul neinsufletit al regizorului Sergiu Nicolaescu va fi incinerat sambata, la ora 12.00, la crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti. Ceremonia va avea loc in cadru restrans, nefiind permis accesul presei.

 

Sicriul maestrului va fi depus vineri, la ora 12.00, la Cercul Militar National din Bucuresti, unde toti cei care l-au stimat si iubit isi pot lua ramas bun. Trupul neinsufletit va ramane la Centrul Militar pana sambata, 5 ianuarie, ora 10.00. Potrivit dorintei regizorului, trupul sau va fi incinerat, din acest motiv nebeneficiind de o slujba de inmormantare.  

 

Reprezentantii municipalitatii au precizat ca a fost stabilita ca ora de incinerare ora 12.00, insa familia regizorului poate solicita schimbarea acesteia. Dana Nicolaescu, sotia regizorului, a solicitat presei sa trateze "cu decenta si respectul cuvenit tragicul eveniment cauzat prin disparitia sotului ei".

 

Citeste si: Doua fete ale maestrului Sergiu Nicolaescu

 

Cunoscutul regizor de film, producator, actor si scriitor Sergiu Nicolaescu a decedat joi, 3 ianuarie, la ora 8.20, in urma complicatiilor cardiace si pulmonare severe, care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anuntat Spitalul Elias, unde regizorul era internat din 26 decembrie. Recent, regizorul fusese operat de peritonita.

 

Citeste si: Viata lui Nicolaescu, un film. 5 lucruri inedite

Regizorul se simtea rau inca de pe 18 decembrie, insa a preferat sa-si petreaca sarbatorile alaturi de sotie, refuzand internarea. „Suntem prieteni cu maestrul Sergiu Nicolaescu, de aceea l-am rugat, inainte de a pleca in concediu, sa vina la spital, pentru ca simţeam ca-i este rau. A refuzat spunand ca vrea sa ramana acasa de sarbatori. In acest interval nu a mancat, a slabit, iar tranzitul intestinal era incetinit. La internare, proteinemia era 5, fapt care indica denutritia", a declarat, joi, directorul medical al Spitalului Elias, Dana Safta, potrivit Mediafax.

 

Citeste si: Marele regret al lui Sergiu Nicolaescu

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare