Vedete din Romania

#showbiz #vedete sexy #vedete intern #vedete nemachiate

Sexy in reviste, banale in viata de zi cu zi. Ce vedete nu vei recunoaste pe strada!

Vedetele stralucesc pe copertile revistelor glossy, afisand mereu o piele perfecta sau o silueta model. Insa diferenta dintre look-ul pe care-l admiri la televizor si cel din viata de zi cu zi este uneori atat de mare, incat multe dintre ele sunt aproape imposibil de recunoscut pe strada, cand se afla in ipostaze obisnuite.

Loredana Groza

Cantareata Loredana Groza este una dintre vedetele din Romania care fac eforturi deosebite pentru a-si tine varsta ascunsa si pentru a-si pastra sex-appealul. Despre acesta se stie ca vinde foarte bine astazi, ajutand-o pe artista sa ramana in "prima linie" a celor mai bine platite vedete. In ciuda cantitatii excesive de machiaj cu care chipul vedetei este "pictat" de fiecare data cand apare in lumina reflectoarelor si a tinutelor tineresti care ar trebui sa-i taie cel putin zece ani din varsta, vedeta a inceput sa isi arate varsta, chiar si sub aceste "masti".



Ramona Badescu

Cei 45 de ani ai Ramonei Badescu nu poti fi tinuti ascunsi atat de bine pe cat si-ar dori vedeta. Desi se imbraca extrem de sexy si emana o senzualitate aparte, vedeta a fost surprinsa recent intr-o ipostaza nu tocmai onorabila pentru look-ul pe care vrea sa ni-l vanda mereu. Rochia mulata pe care a ales-o vedeta la un eveniment recent i-a scos in evidenta burtica inestetica, iar absenta manecilor a lasat sa se vada lipsa de fermitate a pielii. Nici in alte ipostaze tinuta sa nu a fost mai magulitoare, insa, in ciuda semnelor vizibile de oboseala si ale varstei, trebuie sa recunoastem ca, si fara Photoshop, vedeta arata foarte bine. 



Andreea Raicu

Andreea Raicu este considerata una dintre cele mai frumoase vedete din Romania, dar numai datorita pictorialelor din reviste, nu si a aspectului natural pe care-l afiseaza in viata de zi cu zi. Vedeta a fost surprinsa de nenumarate ori cu fata brazdata de cearcane si cu un ten obosit si lipsit de vitalitate, care nu facea deloc cinste imaginii de diva sexy, pe baza careia si-a castigat notorietatea. Totusi, vedeta nu ezista in a-si apara lookul natural, chiar daca nu este foarte magulitor. "Muncesc mult, sunt obosita si am cearcane. Trec prin momente bune si mai putin bune, ca orice om. Cei care apar la tv sunt normali. Indraznesc sa ies nefardata din casa, mai ales cand nu am intalniri programate", a declarat vedeta intr-o emisiune TV.



CITESTE SI: Competitie intre Bianca Dragusanu si Anda Adam. Cine crezi ca se va marita prima?

Monica Gabor, resedinta de lux la Malibu. O tine in puf Mr Pink? 

Lora, in castig dupa divort. Ce avere a castigat

Foto: Libertatea.ro, Facebook, ele.ro, eva.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare