Vedete din Romania

#sorana carstea #simona halep #vedete extern #sportive sexy #sportive modelling #da Nechita

Sexy-sportivele care ar putea lasa cariera pentru modelling

S-au remarcat prin performantele sportive deosebite, dar si prin frumusete. Tara noastra are cateva dintre cele mai frumoase sportive ale lumii, care ar putea urca fara teama pe podiumurile prezentarilor de moda. Cine ar putea lasa cariera sportiva pentru modelling, afli in topul urmator!

1. Simona Halep



Nu exista roman care sa nu fi auzit in ultimele luni de Simona Halep. Constanteanca de 22 de ani a urcat in topul celor mai bune jucatoare de tenis din lume. Insa putini stiu cum arata Simona in afara terenului de tenis. Iti spunem noi. E frumoasa, eleganta si extrem de sexy. Dovada stau cele cateva fotografii care i-au "scapat" pe Facebook, printre numeroasele imagini de la competitiile la care a participat.






Imbracata in rochite, coafata si machiata, Simona este o aparitie extraordinara. Ai putea crede ca e un adevarat fotomodel, dar o tradeaza muschii bine lucrati.

CITESTE SI:

3 vedete-model care au calcat stramb 

Oana Sarbu - portret neromantat al relatiei cu Robert Turcescu

2. Sorana Carstea



O alta jucatoare de tenis deosebit de frumoasa este si Sorana Carstea. Sportiva, acum in varsta de 24 de ani, a fost desemnata in 2011 a treia cea mai frumoasa jucatoare a turneului de la Wimbledon.

"Sunt frumosa, dar trebuie sa dau bine si cu racheta, ca sa castig meciurile! Nu joaca frumusetea", a declarat Sorana intr-un interviu pentru evz.ro. Tot pe contul sau de socializare am surprins imagini cu Sorana la dineurile oficiale, atunci cand a lasat de o parte tinuta sport pentru una eleganta. Cu putin antrenament, si Sorana si-ar putea schimba cariera sportiva cu una de model.

3. Ada Nechita




Una dintre cele mai sexy sportive din Romania este si Ada Nechita. Hanbalista in varsta de 30 de ani a declarat ca, desi este o femeie cocheta, careia ii place sa se machieze si sa se coafeze, nu ar renunta nici in ruptul capului la handbal pentru o cariera in modelling.

4. Diana Muresan



Voleibalista Diana Muresan are 1,91 metri inaltime si este, de departe, una dintre cele mai frumoase sportive de pe plaiuri mioritice. Spune ca ar urca pe un podium de moda daca i s-ar oferi ocazia. "Ar fi o experienta noua si cred ca si destul de placuta sa particip la o prezentare de moda", a declarat pentru sport.ro. Nu ar poza, in schimb, intr-o revista pentru barbati.

Sursa foto: facebook.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare