Vedete din Romania

# cristina spatar divort #vedete intern #showbiz #cristina spatar

Sfaturile Cristinei Spatar pentru tinerele sotii

Implicata intr-o casnicie care ii aduce multa suferinta, Cristina Spatar stie clar ce greseli nu ar mai face daca s-ar afla la inceput de drum si le-a transmis celor aflate la inceputul vietii in doi cateva sfaturi

“Sa nu procedeze ca mine in timpul casniciei. Sa nu fie umile, sa nu ofere totul, sa lase intotdeauna o aura de mister, ceea ce eu nu am facut. In plus, sa iasa cu prietenele, pentru ca eu mi-am neglijat toate prietenele si in noua ani nu am iesit nici macar la o cafea cu amicele mele, spuneam ca sunt bolnava si nu il vedeam decat pe sotul meu, sa se preocupe de ele si sa fie putin mai egoiste. Putin mai mult! Sa puna bani de-o parte, da, de ce nu!? Eu nu am facut asta, dar nu-i nimic. Sa iasa si in club, da!”, a spus Cristina Spatar, dezvaluind astfel lista greselilor pe care le-a facut in relatia sa, scrie wowbiz.ro.

“Eu nu mi-am dorit ca relatia si casnicia mea sa devina un subiect public, dar daca asa a ales el sa se expuna si sa nu discute cu mine, atunci am fost nevoita sa raspund eu unor lucruri care trebuiau spuse. Dar si suferinta asta pana la urma trece. Se batatoreste rana si trece. Cat sa suferi pentru cineva?! Daca e bine, Doamne ajuta, daca nu, asta e! Eu nu stiu de ce, dar cred ca o sa fie bine. Am senzatia ca el ma iubeste, chiar daca se intampla ce se intampa din cand in cand, eu stiu sigur ca el ma iubeste. Asta cred eu. Asta imi place sa cred”, a mai declarat Cristina Spatar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare