Vedete din Romania

#uma thurman #depresie vedete #vedete extern #showbiz #angelina jolie

Si vedetele dau in depresie! Cum depasesc etapele grele din viata

Par ca nimic nu le poate atinge si ca au viata perfecta! De multe ori insa, zambetele largi si prezenta iresprosabila pe covorul rosu ascund multa suferinta!

Angelina Jolie

Dupa moartea mamei sale, in 2007, Angelina Jolie a fost urmarita mult timp de ganduri negre. Salvarea si-a gasit-o in munca.. „Mama mea tocmai murise, iar eu imi doream sa am o activitate care sa ma ajute sa nu ma mai gandesc la asta. Simteam ca ma afund intr-o gaura neagra si ca nu mai am de ce sa ma trezesc dimineata. Asa ca m-am implicat in ceva care sa ma oblige sa fiu activa“, avea sa declare actrita in 2008.

Uma Thurman

Uma Thurman este un alt exemplu ca faima nu aduce neaparat fericirea. Uma s-a luptat ani de-a randul cu depresia, dupa ce a ajusn in postura de mama singura dupa doua mariaje ratate, unul cu Gary Oldman si altul cu Ethan Hawke, Uma. „Cariera mea era in ascensiune, dar viata mea privata, in ruine. Timp de multi ani mi-am plans de mila si n-am fost incantata de nimic din ceea ce reuseam pe plan profesional“, marturisea Thurman in 2006. Vedeta a incercat sa depaseasca aceasta perioada neagra cu ajutorul tehnicilor yoga, cunoscute ca fiind foarte eficiente in eliberarea energiei negative. Din fericire, a functionat!

Halle Berry

Frumoasa Halle Berry a ajuns pana in pragul sinuciderii din cauza depresiei. dupa sfarsitul casniciei cu jucatorul de basebal David Justice, in 1997, cand Halle incercat sa-si ia viata prin asfixiere cu gazele de la teava de esapament. „Stateam in masina si stiam ca gazele urmau sa ma inabuse. Atunci mi-a aparut in minte imaginea mamei mele care ma gaseste fara viata“, a declarat actrita revistei „Parade“, in 2007. Pentru a scapa de gandutile negre, Halle a apelat la un psiholog, care a sfatuit-o sa-si caute parteneri de viata care sa aiba un impact pozitiv asupra vietii ei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare