Vedete din Romania

#silvia dumitrescu #elena carstea #tiroida

Silvia Dumitrescu lupta cu tiroida si cu kilogramele in plus

La cei 50 de ani ai sai, silvia dumitrescu pune pret in continuare pe silueta sa. Astfel, interpreta, bolnava de tiroida, a inceput un regim drastic de slabire pentru a da jos 25 de kilograme.

Dorind sa inceapa un nou stil de viata, solista a decis sa infrunte problemele cauzate de glanda tiroida si sa castige in lupta cu kilogramele in plus.

Astfel, cantareata, aflata sub observatia unui nutritionist , a inceput un regim dur completat de ore la sala de fitness si de jogging prin parcul Herastrau .

"Mancarea devenise pentru mine ca un drog. De Revelion am vazut ca nu ma incape nici o rochie si m-am pus pe slabit. Am pornit de la 88 de kilograme, am slabit sapte, dar am nevoie de vointa. Din cauza tiroidei, ma lupt cu depresiile si am tendinta sa ma refugiez in mancare", a marturisit Silvia Dumitrescu pentru publicatia Click!

In alta ordine de idei, conflictul nascut intre Silvia si cantareata Elena Carstea continua. Invitata in emisiunea "Happy Hour" a lui Maruta, Elena a subliniat faptul ca niciodata nu se va impaca cu fosta sa prietena, Silvia Dumitrescu.

"Nu cred in momentul asta ca mai sunt sanse de impacare, nu poti sa continui prietenia dupa o magarie ca asta. Nu stiu de ce simtea nevoia sa faca asta. Ii multumesc in continuare pentru ce a facut pentru mine, aceste lucruri nu iau nimic din eforturile sale indiferent ce a crezut ea dupa aceea", a precizat Carstea, la "Happy Hour", citata de Click!.

Citeste si:

Silvia Dumitrescu, suparata foc pe Elena Carstea

Elena Carstea o iarta pe Silvia Dumitrescu pentru insulte

Elena Carstea: "Daca vrei sa ajuti un om si pe urma sa-l ingropi, nu e OK!"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare