Vedete din Romania

#conflict #laura stoica #silvia dumitrescu

Silvia Dumitrescu si fratele Laurei Stoica se acuza reciproc

La trei ani de la moartea Laurei Stoica, numele artistei apare intr-o disputa cu bani si inregistrari, intre fratele solistei si cea mai buna prietena a acesteia, Silvia Dumitrecu. Ei se acuza reciproc – Alexandru spune ca Silvia i-a cerut bani pentru un recital in cadrul Festivalului “ Laura Stoica ”, Silvia spune in replica ca fratele vrea sa se imbogateasca de pe urma mortii artistei.

Razboiul declaratiilor dintre Silvia Dumitrescu si alexandru stoica a inceput dupa ce familia cantaretei a inceput sa scoata pe piata albumele acesteia. Astfel, prietena cea mai buna a Laurei Stoica, Silvia Dumitrescu, il acuza pe fratele artistei ca scoate bani pe negative care nu-i apartin. "Am auzit si cunosc mai multe persoane care se plang ca acesta cere 200 de euro pentru un negativ, chiar daca nu are dreptul. Doar compozitorii, cei care realizeaza negativele pot face acest lucru, insa ei le dau gratis.  El a cerut sume de bani importante mai multor copii chiar daca erau amarati", a declarat Silvia Dumitrescu, citata de Libertatea.

Alexandru Stoica nu se lasa mai prejos si sustine ca Silvia i-a cerut bani ca sa cante in cadrul Festivalului "Laura Stoica"
. "A avut loc o singura editie a Festivalului "Laura Stoica", in 2007, iar de atunci totul a intrat intr-o mare criza. Eu atunci am invitat-o pe Silvia sa cante si mi-a zis ca vrea bani. I-am explicat ca n-am fondurile necesare, dar mi-a spus ca ea e o artista si trebuie platita. N-am mai putut sa organizez festivalul pentru ca n-am mai avut bani. Am organizat o singura editie si am ramas cu datorii. Nu i-am cerut Laurei nici un ban", a declarat fratele solistei, pentru Ring.

Barbatul spune ca relatiile dintre Laura si Silvia se racisera in ultima perioada si ca este un lucru normal ca cei din familie sa foloseasca numele artistei. "Relatia lor de prietenie a durat cat timp au cantat la restaurantul Melody. Au fost in America la insistentele Laurei, iar acolo relatia lor de prietenie a incetat. […] E normal sa folosesc numele Laurei, doar sunt fratele ei. Daca nu-l folosesc eu, atunci cine?! Il folosesc pentru a-i aduce beneficii", a adaugat Alexandru Stoica.

Fratele solistei vrea sa scoata pe piata albumul "Vino", singurul material discografic pe care Laura Stoica n-a apucat sa-l lanseze.

In urma cu trei ani, Laura Stoica a murit intr-un accident de masina impreuna cu iubitul ei. Cantareata in varsta de 39 de ani era logodita cu muzicianul Cristi Margescu si era insarcinata in trei luni.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare