Vedete din Romania

Silvia Dumitrescu vrea sa plece din tara

Una dintre cele mai reprezentative cantarete ale anilor '80, Silvia Dumitrescu , isi doreste sa paraseasca Romania de care "este satula pana peste cap", relateaza Cancan. Artista a marturisit ca ar pleca si maine din tara, insa este legata de faptul ca fiul ei studiaza pianul cu una dintre cele mai bune profesoare de muzica clasica din Romania, Gabriela Enasescu, motiv pentru care si-a amanat emigrarea.

Bursa de studiu

Silvia Dumitrescu isi doreste ca baiatul ei si al compozitorului Florin Ochescu, Iulian, sa-si finalizeze studiile la Liceul George Enescu si apoi sa ii programeze cateva auditii in strainatate in speranta obtinerii unei burse de studiu. "Iulian este talentat si eu sper sa prinda o bursa in afara, pentru ca in Romania nu are ce face cu muzica clasica . Daca va obtine bursa, imediat plec si eu cu el", a dezvaluit cantareata.

Operatii estetice

In ciuda faptului ca acum se afla intr-un con de umbra, ca mai toate colegele sale de generatie, artista nu vrea sa renunte la meritul de a fi deschis multe drumuri. Unul dintre ele ar fi cel al interventiilor estetice. Desi nu si-a dorit sa schimbe ceva din fizionomia ei, artista s-a intalnit de trei ori cu bisturiul, pentru a-si reface nasul zdrobit intr-un accident la schi. "La 18 ani am cazut intr-o prapastie, mi-am fracturat piramida nazala, insa nu m-am dus la doctor decat dupa patru ani cand mi se aplatizase nasul. Am fost operata de profesorul Sarafoleanu, pe care mi-l recomandase Stefan Hrusca . Numai ca la mine a pus fragmente de os, pe cand la Stefan a scos", a mai povestit Silvia. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare