Vedete din Romania

#silviu prigoana #adriana bahmuteanu #aniversare

Silviu Prigoana, de ziua lui: "Ma simt ca Ceausescu"

Silviu Prigoana nu sarbatoreste cu placere ziua lui de nastere, desi familia sa se straduie sa-l faca sa se simta cat mai bine. In acest an, fiul cel mare, Honorius, i-a cantat " La Multi Ani !" in direct la Happy Hour.

Omul de afaceri si-a sarbatorit ziua de nastere in 22 decembrie, iar familia a insistat sa-l sarbatoreasca in direct la TV. Honorius i-a cantat tatalui sau, care a declarat ca se simte ca Ceausescu, din cauza atentiei acordate aniversarii lui.

"Ma simt ca dictatorul Ceausescu acum ca toata lumea imi canta pe la televizor. Va multumesc pentru gest tuturor", a spus Silviu Prigoana la Happy Hour.

Adriana, sotia omului de afaceri, a povestit ca Silviu devine melancolic in preajma zilei lui de nastere. In acest an, Silviu a primit cadou antichitati de la Bahmu.

"Nu-l intereseaza foarte tare de ziua lui. A fost prin cu politica astazi si e dat peste cap. De fiecare data cand e ziua lui are o stare pe care eu nu o inteleg, e usor melancolic. Ne-am strans toti, copii, prieteni si i-am pus cadourile pe birou cu o felicitare pe care i-am scris o felicitare "La multi ani, te iubim asa cum esti!". Eu i-am luat antichitati pentru ca ii plac foarte mult, niste sfetnice si o sticla de coniac ", a declarat Adriana la Antena 1.

Honorius Prigoana canta "La Multi Ani!" pentru tatal sau


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare