Vedete din Romania

#monden #vedete #silviu prigoana #showbiz #adriana bahmuteanu #stiri monden #Etno TV #Roxana Vasniuc

Silviu Prigoana face restructurari la Etno TV. Afla pe cine vrea sa dea afara!

Silviu Prigoana a facut mai multe restructurari la postul de televiziune pe care il detine, Etno TV, dupa plecarea sotiei sale, Adriana Bahmuteanu. Afaceristul a concediat doar persoanele care au avut relatii apropiate cu sotia sa, iar in momentul de fata intentioneaza sa o concedieze pe cea mai populara vedeta a postului, Roxana Vasniuc (28 de ani).

Desi Roxana nu a primit o instiintare oficiala privind concedierea, emisiunea sa a fost eliminata din grila de programe pentru 2013. Mai mult decat atat, prezentatoarea nu a fost implicata in niciun alt proiect si contractul sau de munca nu a mai fost prelungit.

"La Etno TV toata lumea vorbeste ca Roxana va fi data afara. Celelalte vedete ale postului deja au filmat emisiuni pilot pentru sezonul 2013, doar ea n-a fost bagata in seama", a declarat un apropiat al vedetei pentru publicatia Click.

Gurile rele spun ca decizia lui Silviu Prigoana se datoreaza faptului ca politicianul este deranjat de prietenia dintre Roxana Vasniuc si sotia sa.

La randul ei, Adriana Bahmuteanu a marturisit ca o surprinde decizia afaceristului, mai ales ca acesta avea numai cuvinte de lauda la adresa Roxanei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului