Vedete din Romania

#Silvius Prigoana #Silviu Prigoana bunic #vedete intern #showbiz #silviu prigoana

Silviu Prigoana va fi bunic! “Sa se descurce”

Familia Prigona se mareste! Si de aceasta data este vorba tot cu un baietel, tatal micutului fiind Silvius. Silviu Prigoana devine astfel bunic pentru prima oara!

Insarcinata in patru luni, Anda, iubita lui Silvius Prigoana, cel de-al doilea fiu al omului de afaceri, va naste in primavara anului viitor.

Contactata de WOWbiz.ro, Anda a confirmat informatia ca asteapta un copil, dar a evitat sa pronunte numele tatalui copilului ei spunand ca isi va creste singura bebelusul.

Silviu Prigoana nu pare deloc incantat de ideea ca va fi bunic.

“Sa se descurce, e major si vaccinat. Dupa ce mi-am ingropat o sotie si mi-am taiat un picior, pe mine nu ma mai mira si nu ma surprinde nimic in viata. Fiecare e liber sa faca ce vrea. Daca se confirma ca este copilul lui si a fost o greseala a tineretii poate sa plateasca pensie alimentara. Asta daca domnisoara respectiva nu a decis sa faca avort sau sarcina nu este destul de inaintata. Stiam ca dupa ce s-a despartit de fii-meu, ea a mai avut o relatia cu un alt baiat din Pitesti. Dar probabil acela nu e atat de celebru ca fii-meu. Daca lasa copilul probabil ca are venituri. Ce sa zic, toti am gresit la un moment dat in viata noastra si am platit pentru asta”, a declarat Prigoana in exclusivitate pentru wowbiz.ro.

“Nu am cum sa ii felicit. Vedem dupa rezultatul analizelor. E bine ca in ziua de astazi testul ADN se face in 24 de ore si nu mai trebuie sa astepti nu stiu cat ca sa vezi daca e al tau. Eu unul nu le-am tinut lumanarea ca sa stiu cine, ce si cum. Daca sa dovedeste ca e al lui, sa le fie de bine! Sunt mandru de mine ca am facut copii carora le plac femeile, nu barbatii, ca fii-meu se reproduce si nu e steril. In rest, repet, Silvius e major si vaccinat, asa ca sa se descurce”, a conchis Silviu Prigoana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare