Vedete din Romania

# simona gherghe copii #simona gherghe

Simona Gherghe a dezvaluit cine sunt nasii baietelului sau

 

Simona Gherghe a devenit in urma cu patru luni mamica pentru a doua oara. Ea a adus pe lume un baietel. Prezentatoarea mai are o fetita in varsta de doi ani. Cu doi copii mici in casa, Simona a recunoscut ca nu ii este deloc usor si nici o zi nu seamana cu cealalta.

"Au si ei, ca si noi, momente mai bune, altele mai cu oboseala, noi, parintii, la fel. Practic, nu am timp sa ma plictisesc. Acum sunt mai linistita, pentru ca lucrurile s-au mai așezat, acasa, dar, daca m-ai fi intrebat in urma cu aproape trei luni cum imi e, probabil ca as fi plans vreo jumatate de ora si abia apoi ti-as fi putut raspunde," a dezvaluit Simona Gherghe pentru VIVA!.

"A fost ca un soc pentru ea"

Vedeta a vorbit si despre relatia dintre cei doi micuti ai sai si cum percepe Ana Georgia faptul ca mai are un fratior.

"S-o gestionez pe Ana mi s-a parut cel mai greu. Pentru ca, oricat de mult am pregatit-o noi, cand am venit acasa cu Vlad, a fost ca un soc pentru ea. Un bebelus care statea agatat aproape non-stop de mine, iar eu nu puteam s-o iau in brate s-o consolez, pentru ca aveam ditamai operatia pe abdomen si dureri mari. Am plans foarte mult amandoua. Iar privirea ei, cand il alaptam, era ca un cutit in sufletul meu. Ma simteam vinovata ca nu puteam sa stau si cu ea la fel de mult cum stateam cu Vlad. Cam asa a aratat prima luna. Apoi, lucrurile s-au mai potolit, mi-au trecut si durerile, si descarcarea aia hormonala, s-a mai obisnuit si ea cu fratiorul ei, cert e ca acum il iubeste, il pupa, vrea sa-l ia in brate, ma ajuta sa-l spal, chiar daca inca ii fura suzeta sau refuza sa imparta jucariile cu el. El e topit dupa ea, o vad in felul in care o priveste si cum se bucura cand o aude! Astept momentul ala cand se vor juca impreuna," a spus prezentatoarea.

Simona a spus ca nu stie cand il va boteza pe micutul Vlad, dar stie sigur cine vor fi nasii. Iar petrecerea va fi una restransa.

"Nasul lui Vlad este cel mai bun prieten al lui Razvan (n.r. sotul Simonei Gherghe) si partenerul lui de afaceri. Cat despre botez, inca nu ne-am apucat de organizare. Probabil ca nici de data asta nu va fi o petrecere mare," a dezvaluit Simona Gherghe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare