Vedete din Romania

#simona gherghe #acces direct #carne de porc #sport #dieta

Simona Gherghe mananca carne de porc doar o data pe an

Simona Gherghe , prezentatoarea emisiunii TV “Acces Direct” de la Antena 1, povesteste cum reuseseste sa evite surplusul de kilograme.

Blonda spune ca pentru organism este ideala combinatia dintre activitatile sportive si o alimentatie fara excese, scrie vdtonline.ro.

"Cand aveam 27 de ani, adica acum vreo cinci ani, am sesizat ca incepusem sa ma ingras. Atunci, am inceput sa schiez, iar dupa ce s-a terminat sezonul de schi, sa inot. In vara aia am invatat sa inot si mi-am obisnuit organismul cu putin sport. Si de atunci fac tot posibilul sa nu-mi lipseasca sala", a declarat blonda de la “Acces Direct”.

In ceea ce priveste mancarea, Simona Gherghe ne sugereaza sa eliminam din alimentatie tot ce inseamna prajeli si preparate cu sos.

Simona povesteste ca nu este adepta carnii de porc, pe care o consuma doar o data pe an. :"Mananc carne de porc doar o data pe an cand merg la ai mei acasa, la masa de Craciun , nu mai mananc prajeli, nici carne tocata , mancarurile acelea cu sos, oricat de bune ar fi, nu-mi mai fac mie bine. Mananc dulce cand imi e pofta de dulce, e drept ca nu foarte mult. Am grija sa am alaturi o salata, sa mananc un piept de pui sau un snitel".

Foto: ziarulring.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului