Vedete din Romania

#marturisiri Simona Gherghe #vedete intern #simona gherghe

Simona Gherghe, marturisiri din viata personala

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii "Acces direct" de la Antena 1, s-a destainut fanilor sai de pe internet. Intr-un articol publicat pe blogul sau si denumit “Ce n-as putea sa fac niciodata”, Simona Gherghe a marturisit care sunt cele mai mari frici ale sale.

Simona Gherghe are tot felul de fobii. Ea s-a destainuit in fata fanilor ei de pe internet, marturisind care sunt lucrurile de care se teme cel mai mult.

"Sa inot cu capul sub apa (mi-e foaaarte frica de apa, am invatat sa inot ca broasca, acum vreo zece ani, dar ma descurc doar in piscina si doar daca nu e lume in jur…)
Sa sar cu parasuta (rau de inaltime, tratat in oarecare masura, gratie schiului, dar n-as putea sa ma arunc in gol…)
Sa ma arunc in apa, de la inaltime (fobie cumva legata de prima…)
Mi-e groaza de reptile!!! Imi amintesc de o emisiune in care colegii mei au invitat niste dresori de serpi. M-am ascuns pe dupa un panou. Pur si simplu ma paralizeaza de teama…
Sunt terifiata de ideea ca mi-ar putea intra o broasca in casa. Stau la tara si noaptea mai misuna… Daca mi se intampla, s-ar putea sa trezesc tot cartierul.

Sigur, in cei trei ani de viata la curte a trebuit sa-mi mai infring din frici. Am invatat sa nu mai fac atac de cord cand mai gasesc cate un soricel mort, adus ofranda de catre pisici, fix in fata usii. Si parca nu-mi mai este asa teama nici de gandaci, gandacei, paianjeni sau alte mici lighioane care-si fac veacul prin ograda. Ca deh… viata la tara nu e numai cu flori, fluturi si stele :), a scris Simona Gherghe pe blogul ei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului