Vedete din Romania

#vedete intern #acces direct #simona gherghe #showbiz

Simona Gherghe pleaca de la Acces Direct. Ultimul mesaj

Simona Gherghe intra de luni in concediu prenatal. Dupa 7 ani, in care a prezentat emisiunea “Acces Direct”, prezentatoarea tv recunoaste ca se desparte cu greu de platourile de filmare.

”E aproape miezul noptii si nu am somn. Ma incearca tot soiul de sentimente si nostalgii. Va fi ultima emisiune, inainte de lunga pauza de maternitate. O pauza pe care mi-o doresc, pentru ca ma asteapta cea mai intensa si mai frumoasa experienta din viata mea. Stiu, simt deja. Asta nu inseamna ca n-am un nod in gat. De 15 ani, zi de zi, o buna parte a vietii mele s-a derulat pe platourile Antenei 1, opt ani, la Observator, sapte ani, la Acces Direct. 15 ani pe care ii implinesc acum, in aprilie. Aveam 23 de ani cand am intrat pentru prima data in platoul stirilor sa dau o proba, imbracata cu sacoul Sandrei Stoicescu (un sacou rosu, n-o sa-l uit niciodata). O saptamana mai tarziu, eram angajata Antenei 1, cu doua jurnale zilnic de prezentat. Habar n-aveam atunci ca va fi o relatie atat de lunga. Am crescut incet, in ritmul meu, nu mi s-a intamplat nimic peste noapte, nimic fara munca multa, am avut ani intregi in care n-am avut weekenduri, nici vacante. E o profesie in care e mult consum si, daca nu e pasiune, nu e nimic. Caci nu poti minti publicul. Nu poti sa porti o masca.

Eu am ales Antena 1, iar Antena 1 m-a ales. O perioada voi fi langa fetita mea care se va naste in curand. Stiti de ce sunt mandra ca fac parte din echipa Antena 1? Fiindca nimeni nu s-a gandit sa valorizeze acest eveniment, nasterea unui copil, asa cum s-a intamplat in alte parti. Le sunt recunoscatoare ca, inainte de a fi jurnalisti, sunt colegi si oameni. Ei sunt adevarata televiziune.

Va multumesc si ne revedem curand. La Antena 1  Fiindca asta-i televiziunea cu suflet”, a scris Simona pe blogul personal. 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului