Vedete din Romania

#divertisment #acces direct #simona gherghe

Simona Gherghe: "Una e sa vorbesti despre scandaluri, alta e sa fii implicat in scandaluri!"

In prezent, jurnalista Simona Gherghe se ocupa de divertisment, fiind moderatoarea emisiunii „Acces Direct”. Cu toate acestea, vedeta TV ramane fidela stirilor, dar nu regreta schimbarea pe care a facut-o.

“Cand sefii mei au hotarat ca sunt potrivita pentru emisiune, m-am gandit serios daca sa las stirile. A fost decizia mea. Asumata, intoarsa pe toate fetele...”, a povestit Simona Gherghe pentru ziarul „ring”.

Intr-un interviu acordat publicatiei „ring”, vedeta TV a vorbit despre noua postura, cea de moderatoare a unei emisiunii de divertisment, despre subiectele de scandal si jurnalisti.

„Ma simt in apele mele in platou. Si chiar daca sunt doua ore de emisie in fiecare zi, imi place noul format si nu simt oboseala directului.”, a explicat Simona pentru „ring”.

In ceea ce priveste scandalurile si setea aceasta teribila a jurnalistilor de audienta, Simona Gherghe isi pastreaza parerea postata cu ceva timp in urma pe blogul personal, chiar daca acum prezinta si ea o emisiune de mondenitati in care se dezbat probleme precum moartea Madalinei Manole.

Una e sa vorbesti despre scandaluri , alta e sa fii implicat in scandaluri. O sa-mi traiesc viata la fel de discret ca si pana acum. Iar despre scandaluri, vorbeam si la stiri... Cat despre povestea cu Madalina, am scris pe blog ce m-a deranjat atunci. Si in continuare consider ca ceea ce au facut unii dintre colegii mei nu este in regula. Nu poti sa te bagi cu microfonul si camera in sicriu! Acum, apele s-au mai linistit. Parintii Madalinei au acceptat sa vorbeasca la 40 de zile de la moartea ei... Discutia e in platou, nu in cimitir, la capataiul mortului...”,  a conchis Simona Gherghe in interviul pentru ziarul „ring”
 




 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului