Vedete din Romania

#Simona Halep casatorie #vedete intern #simona halep #teia sponte #showbiz

Simona Halep se marita!

Simona Halep, 24 de ani, nr. 3 in ierarhia WTA, este implinita atat pe plan profesional, ca si persoanal. Desi tenismena nu vorbeste despre viata sa personala, bunica sa a oferit detaliile despre relatia Simonei Halep!
 
In ultima perioada au tot existat zvonuri ca Simona Halep se marita cu fiul lui Teia Sponte, apoi s-a vehiculat ca s-au despartit. Simona Halep, bunica din partea tatalui a tenismenei, a clarificat lucrurile. 

Sursa foto: cancan.ro


“Lasa ca are ea timp sa se marite. Se poate ca machidonii sa se casatoreasca cu romani, sunt cazuri si aici pe strada, dar noi nu vrem asa. Familia noastra, Halep, este foarte mare si niciunul nu a luat romani. Cipani suntem. Eu i-am spus sa ia machidon, sa nu ia roman. Mi-a zis asa: “Maie, nu dau tata de rusine” (n.r. nu-l fac de rusine pe tata). Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Va spun drept. Nu sunt lucrurile deloc incurcate. Nu, nu. Daca nu stiam nu spuneam. E cipan de-al nostru, taica-su fost cu noi la Tulcea, eu sunt din Tulcea. Au crescut toti la un loc. Eram prieteni toti acolo”, a declarat “Maia” (foto) pentru libertatea.ro.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare