Vedete din Romania

#vedete intern #simona halep #wta #showbiz #tenis

Simona Halep si-a gresit cariera? "Folosesc racheta de tenis pe post de..."

Simona Halep, cea mai indragita sportiva romana a momentului, a vorbit zilele trecute intr-un interviu despre pasiunea ei pentru... muzica. Cine si-ar fi imaginat ca jucatoarea de tenis a cantat la pian sau ca indrageste piesele trupei Abba?

Simona Halep a revenit, azi, pe locul al doilea in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis ale lumii (WTA), devenind inca o data motiv de mandrie pentru Romania. Dincolo de munca grea pe care o depune la antrenamente, Simona, in varsta de 23 de ani, este un om normal, cu pasiuni "pamantene". Intr-un interviu acordat presei germane, ea a vorbit despre cantaretii si melodiile ei preferate, dar si despre instrumentul la care a incercat sa cante.

Sursa foto: facebook.com

"Am cantat o data la pian si a fost extraordinar doar faptul ca am incercat sa cant. In Romania e trupa O-zone si au un cantec foarte frumos. Numele lui e Dragostea din tei! Totusi, nu o sa o cant! Am multi cantareti preferati. Va spun cativa din Romania: Smiley, are melodii frumoase, Andra canta bine. Bineinteles, imi place muzica veche, Abba - The Winner Takes It All e una dintre favoritele mele. La fel de mult imi place si noua melodie a lui Smiley - Acasa. Voi fi sincera, recunosc ca uneori ma prefac ca sunt cantareata, folosesc racheta de tenis pe post de chitara", a marturisit amuzata Simona, potrivit sport.ro.

Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare