Vedete din Romania

#relatie Simona Halep #vedete intern #simona halep #showbiz #smiley

Simona Halep si Smiley, de nedespartit

Saptamana trecuta, impreuna la Indianapolis, in noaptea aceasta din nou impreuna – la Miami... Fac ce fac si tot impreuna impreuna ajung, iar zvonurile privind o posibila relatie intre Simona Halep si Smiley par sa se confirme.


In urma cu cateva luni, Simona Halep a recunoscut public ca il admira foarte mult pe Smiley. De atunci, se pare ca intre cei doi s-a si infiripat o prietenie destul de stransa. 

Ba chiar, in ultimele saptamani s-a raspandit zvonul ca intre cei doi ar exista deja o relatie de iubire. Toate aceste speculatii au pornit dupa ce Smiley a participat, in urma cu o saptamana la meciul pe care Simona l-a avut la Indianapolis, in Miami. 

Artistul a fost zarit, in tribuna, chiar in loja, la meciul pe care constanteanca l-a avut, saptamana trecuta, cu Ekaterina Makarova, la Turneul de la Indianapolis, pentru ca, la final, sa se pozeze alaturi de ea, cu un zambet larg pana la urechi. In acele momente au aparut si primele zvonuri ca intre cantaret si Halep ar putea exista o relatie, insa ei nu au comentat nimic, mai mult, au lasat sa se inteleaga ca sunt prieteni si atat.

Totusi, coincidentele in cazul celor doua vedete nu se opresc aici. Simona participa, actualmente, la Miami, la un alt concurs important, si… surprinzator, Smiley este si el in acelasi oras!

“Artistul se afla in America de ceva vreme. In aceste zile, este invitat la Miami Music Week, unde va fi chiar in mijlocul starurilor din muzica internationala. Este posibil sa mearga si la o partida a Simonei Halep, insa nu si-a anuntat, deocamdata, prezenta la arena, poate si pentru a evita barfele care circula pe seama lui si a sportivei de  o buna bucata de timp”, au dezvaluit apropiatii lui Smiley pentru WOWbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare