Vedete din Romania

#nastere #mamica #simona patruleasa

Simona Patruleasa a devenit mamica

Simona Patruleasa a devenit mamica. Ieri, vedeta Kanal D a adus pe lume o fetita sanatoasa, care va purta numele Ingrid Maria Lucia.

La nastere, fetita a masurat 52 de cm si a cantarit 3,850 kg, ba mai mult, a primit nota zece din partea medicilor. Atat mama, cat si fetita sunt sanatoase si vor parasi clinica in cateva zile.

Simona Patruleasa este casatorita din 2008 cu omul de afaceri Sabin Ivanof , care, in cinstea fetitei lui, i-a construit acesteia un bloc de lux .

Cei doi parinti sunt extrem de fericiti. Ei si-au dorit dintotdeauna sa aiba urmasi, insa, ani la randul medicii i-au spus Simonei ca nu poate avea copii. In cele din urma, vedeta a apelat la fertilizarea in vitro si iata ca rezultatele nu au intarziat sa apara.

"Am pregatit camera si am cumparat lucruri necesare primelor luni: de la cosmetice si pana la hainute, dar pe cele mai frumoase le-am primit de la prieteni. Cele mai dragi sunt tricotate de mama (botosei, rochita ) si caciulita crosetata de mine", a declarat simona patruleasca in exclusivitate pentru Libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare