Vedete din Romania

Simona Patruleasa, cariera cinematografica

Recent intoarsa de la Cannes, Simona Patruleasa a marturisit ca si-ar dori un rol intr-o productie produsa in Cetatea filmului, dar ca este realista si nu crede ca va ajunge asa departe, relateaza Ziarul.

Revenita in tara, dupa ce a insotit-o pe Andreea Marin la Festivalul de la Cannes , acolo unde cele doua vedete tv s-au intalnit cu staruri ale cinematografiei internationale.

“Sunt realista si raman cu picioarele pe pamant. Nu cred ca voi ajunge asa departe”, a adaugat Simona care a debutat pe marele ecran, luna trecuta, in filmul Supravietuitorul, regizat de Sergiu Nicolaescu.

Vedeta Antena 1 nu s-a aflat pentru prima oara la Cannes, ea vizitand orasul in urma cu doi ani, alaturi de logodnicul sau, Sabin Ivanof , povesteste Click.

Timp de relaxare

Pentru ca a petrecut doar cateva zile in Franta, timp in care, seara de seara, a fost prezenta pe covorul rosu de la Festivalul International de film, Simona nu a avut timp sa viziteze zona, dar s-a oprit la cateva magazine din imprejurimi, pentru a cumpara cate un suvenir persoanelor dragi.

“Am facut cateva cumparaturi, am achizitionat cateva accesorii pentru mine si multe haine pentru finul meu, Luca. Din pacate, nu am avut cand sa ne plimbam, sa ne bucuram de splendoarea peisajului. Au fost niste zile superbe, in care m-am simtit foarte bine si m-am relaxat”, a marturisit Simona.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare