Vedete din Romania

#simona patruleasa #pian #pictura

Simona Patruleasa: "Cel mai frumos cadou pe care mi l-a facut sotul meu este un pian"

In ultima vreme, Simona Patruleasa isi petrece timpul liber intr-un mod creativ: picteaza si canta la pian, informeaza Libertatea.

Prezentatoare stirilor de la Kanal D este pasionata de pictura si se gandeste sa isi expuna tablourile intr=o expozitie .

"Pictura este un hobby pentru mine si asa va ramane. Pictez de placere. Am tablouri la mine acasa, iar unele le-am facut cadou prietenilor. Ma gandesc sa deschid si o expozitie cu vanzare, insa nu stiu exact cand. Asta ar solicita foarte multa munca si mult timp. Pentru o expozitie as avea nevoie de minim 20 de tablouri", a declarat Simona Patruleasa.

Pe langa pictura, Patruleasa canta la pian si chitara. Nu isi doreste insa o cariera in muzica. Ii place insa sa cante acasa, la pianul pe care i l-a facut cadou sotul ei.

" cadou pe care mi l-a facut sotul meu este pianul pe care mi l-a cumparat, pentru ca stia ca mi-l doresc foarte mult. Pianul a fost o iubire mai veche. Imi doream foarte mult sa am un pian si sa stiu sa cant, macar strictul necesar, nu sa concertez. Notele le stiam, pentru ca am facut in scoala chitara, dar acum iau o data sau de doua ori pe saptamana", a mai adaugat Simona Patruleasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare