Vedete din Romania

Simona Patruleasa, imaginea unei marci auto?

Prezentatoarea de la pupitrul stirilor sportive ale Antenei 1 a avut o intalnire cu reprezentantii din Romania ai firmei coreene, pentru a deveni imaginea Kia, relateaz Ziarul. Simona Patruleasa se afla in discutii cu firma coreeana de automobile, Kia care si-ar dori-o ca imagine. Cele doua parti au avut o intalnire, dar inca nu s-a semnat contractul, prezentatoarea de la pupitrul stirilor sportive trebuind ca mai intai sa primeasca acceptul Antenei, pentru a-si da acordul.

Negocierile continua

“Simona se afla in discutii cu cei de la Kia. Inca nu s-a semnat nimic”, a spus Sabin Ivanof , iubitul vedetei. Cristina Severin, PR-ul Antenei 1, a declarat pe marginea acestui subiect: “Nu am auzit ca Simona sa fi devenit imaginea Kia. Stiu doar ca in cazul prezentatoarelor, conform contractului, acest lucru e cam greu de realizat”. Astfel, Patruleasa ar putea calca pe urmele Andreei Marin, cu care de altfel este si prietena. „Zana” este imaginea in Romania a constructorului de automobile bavarez, ea primind pentru perioada iernii un BMW X5 , dupa ce in vara a condus ultima varianta „ decapotabila ”.

Sunt inca impreuna

In prezent, Simona Patruleasa locuieste cu iubitul sau, Sabin Ivanof, intr-un apartament de lux, in zona Herastrau. Acesta a marturisit ca nu s-a despartit de prezentatoarea tv, asa cum s-a vehiculat, sustine Ziarul. “Suntem si locuim impreuna. Cand o sa ne casatorim, o sa anuntam noi, printr-un comunicat”. De altfel, el a asteptat-o pe Simona, saptamana trecuta, la iesirea din Office, unde a avut loc petrecerea Antenei 1. Dupa ce au cinat la un local din apropiere, cei doi au plecat spre apartamentul din Herastrau, in care locuiesc.

Pregatesc nunta

Intr-o perioada in care “ploua” cu nunti in Antena 1, Simona Patruleasa a zis ca e momentul sa anunte si ea un asemenea eveniment, povesteste Click. Cum fiecare viitoare mireasa se mandreste cu un inel de logodna , nici Simona Patruleasa nu face exceptie. Surpriza insa! Bijuteria de la degetul stiristei nu este primita de la actualul iubit, Sabin Ivanof, ci de la un fost partener al brunetei. Bijuteria este una de valoare, in forma de inima, la care Simona nu vrea sa renunte in ruptul capului. Acesta este etalat de prezentatoarea stirilor sportive cu orice ocazie, la fel ca si blana lunga primita de la un alt iubit. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare