Vedete din Romania

#echitatie #tv #simona patruleasa

Simona Patruleasa nu depinde de televiziune

Simona Patruleasa ia cursuri de pian si de calarie pentru a-si ocupa timpul departe de televiziune. Vedeta spune ca poate renunta oricand la televiziune si ar prefera sa inceapa o noua afacere, pe care insa o mai amana.

Simona s-a apucat de echitatie , la herghelia de la Baneasa. Acolo ea ia lectii in saua lui Taifun , calul preferat al regretatului actor Adrian Pintea si incearca sa se mentina in forma, in afara sedintelor de fitness. Potrivit Ring, dupa prima sedinta, care a durat 45 de minute, a facut febra musculara , lucru care nu a facut-o sa renunte, ci dimpotriva.

Desi isi doreste sa revina in televiziune, vedeta spune ca poate renunta oricand la a aparea pe sticla. “Eu nu-mi doresc sa ies la pensie din televiziune. Nu vreau sa fiu ca unele persoane care au senzatia ca este fericirea suprema sa apara la televizor si nu mai au timp pentru copii, nu mai au timp de familie si se dedica total carierei. Cred ca este o mare prostie. Cred ca lucrul cel mai important il reprezinta familia”, a declarat fosta vedeta Antena 1, intr-un interviu pentru Unica.

In ce priveste planurile de viitor, Simona se gandeste sa-si deschida o afacere, o gradinita pentru copii. Din cauza crizei insa, ea si sotul ei mai amana acest demers.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare