Vedete din Romania

#simona patruleasa #stiri #tv

Simona Patruleasa nu renunta la stiri

Simona Patruleasa este de saptamana viitoare prezentatoarea stirilor de week-end de la Kanal D. Ea a ales oferta turcilor in dauna propunerii pe care o primise pentru a prezenta festivalul “ Cerbul de Aur ” din acest an.

De sambata, 19 septembrie , Simona se va afla la pupitrul jurnalului de stiri de weekend de la ora 18.30. Astfel, ea inlatura discutiile referitoare la o posibila colaborare cu TVR, pentru prezentarea principalului jurnal de stiri .

Se pare insa ca Simona a fost ofertata pentru a prezenta Festivalul "Cerbul de Aur" de la Brasov, dar si alte emisiuni de divertisment, noteaza Libertatea. Ea refuzat insa, pentru ca in acelasi timp venise si o propunere clara din partea Kanal D, pe care a si acceptat-o. “M-a onorat oferta de a prezenta o asemenea competitie muzicala, de altfel cea mai importanta de acest gen din Romania, dar intre timp a aparut propunerea venita din partea Kanal D. Am fost pusa in situatia de a alege”, a declarat Simona pentru Ring.

Vedeta a spus ca si-ar dori sa prezinte si o emisiune mai relaxata, de divertisment , insa spune ca nu ar putea renunta la stiri. “Toata vara mi s-au propus emisiuni de divertisment. La stiri n-as renunta, dar mi-ar placea sa prezint si o emisiune de divertisment, bineinteles in masura in care si timpul mi-ar permite asta”, a adaugat Simona.

Potrivit Ring, Simona Patruleasa Ivanof nu are de gand sa-si schimbe radical look-ul, desi a schimbat televiziunea pentru care va aparea “pe sticla”. Dupa ce a demisionat de la Antena 1, Simona Patruleasa-Ivanof a incercat sa stea cat mai mult timp cu cei dragi, acest lucru intamplandu-se, fireste, in paralel cu negocierile purtate cu televiziunile care o doreau in echipa lor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului