Vedete din Romania

Simona Patruleasa si-a ales nasul

Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, Simona Patruleasa , si iubitul ei, Sabin Ivanof, si-au ales nasii de cununie. Alin Popoviciu , unul dintre sponsorii Romanian Tenis Open, si sotia acestuia vor fi parintii spirituali ai celor doi miri care s-au hotarat sa-si oficializeze relatia in toamna acestui an, relateaza Ziarul. Probabil va fi o nunta organizata undeva in afara tarii, iar pentru luna de miere le-am propus sa mergem impreuna in America, a declarat viitorul nas.

Nunta anul acesta

Dupa ce Adelina Elisei a dat startul nuntiilor la Antena si a demarat pregatirile pentru cununia sa religioasa, colega sa, Simona Patruleasa, isi va oficializa, si ea, relatia in aceasta toamna. Evenimentul urmeaza sa aiba loc in toamna acestui an, insa acesta nu se va desfasura in Romania. Probabil va fi o nunta organizata undeva in afara tarii, la care va participa un numar restrans de invitati, a declarat in ultima editie Banateanul, Alin Popoviciu, viitorul nas. Nasul celor doi a povestit ca finii sai sunt persoane credincioase care tin post si merg duminica la biserica, insa el le-a sugerat ca merita sa se distreze macar in luna de miere, intr-o mini-vacanta pe care si-ar putea-o petrece in Las Vegas, orasul jocurilor de noroc. Le-am propus pentru luna de miere sa mergem impreuna in America, sa vizitam Las Vegas si orasele din imprejurimi. Sabin a parut incantat de propunere, iar pentru Simona va fi o noutate, pentru ca ea nu a mai fost inca in SUA“, a dezvaluit Popoviciu.

Diploma de excelenta

Intre timp, vedeta postului Antena 1 a primit, la Ramnicu-Valcea, o diploma de excelenta din partea Academiei Olimpice a acestui oras, povesteste Libertatea. Organizatorul si initiatorul evenimentului in urma caruia Cercul Olimpic din Valcea a primit numele Simonei Patruleasa e fostul profesor de sport al vedetei, Nicolae Dinescu, seful Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Ramnicu Valcea si directorul Academiei Olimpice Romane filiala Valcea. I-am inmanat Simonei aceasta distinctie pentru ca suntem mandri de ea. A ramas la fel cum era in copilarie, modesta si cu mult bun simt. Plus ca, spre deosebire de alti oameni faimosi, nu si-a uitat locurile natale, a spus profesorul Dinescu. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare