Vedete din Romania

#simona patruleasa #aniversare #petrecere

Simona Patruleasa si-a sarbatorit ziua intre prieteni

Simona Patruleasa , prezentatoarea stirilor de pe Kanal D, a implinit ieri 35 ani. Vedeta a fost foarte emotionata si asta pentru ca, in acest an, a primit cele mai multe sms-uri de felicitare, dupa cum sustine chiar ea. De organizarea petrecerii s-a ocupat sotul vedetei, Sabin Ivanof . Acesta a fost insa foarte rezervat cu privire la detaliile organizatorice.

Simona a petrecut ieri cateva ore bune la salonul de infrumusetare, pentru ca mai apoi sa iasa foarte zambitoare la restaurant impreuna cu sotul ei si prietenii apropiati. "Sunt fericita ca am primit foarte multe mesaje de felicitare. Deocamdata nu stiu cum voi petrece, dar atat timp cat am alaturi prietenii apropiati, sunt convinsa ca ma voi simti bine", a marturisit Simona Patruleasa pentru ziarul "ring".

Sabin Ivanof, sotul stiristei, a fost cel care s-a ocupat de organizarea evenimentului. Acesta a ales ca locatie, restaurantul unde obisnuiau sa mearga impreuna cu prietenii. "Nu va pot dezvalui ce cadou i-am facut pentru ca, dupa cum stiti, nu suntem genul sa expunem astfel de lucruri publicului larg. Sigur ca evenimentul va fi sarbatorit", a precizat fericitul sot pentru aceeasi publicatie.

In alta ordine de idei, cu ceva timp in urma, paparazzi-i de la "ring" i-a surprins pe Simona si Sabin iesind fericiti de la Spitalul "Panait Sarbu". Zvonurile potrivit carora stirista ar fi ramas insarcinata au umplut cat ai clipi tabloidele autohtone. Surse din interiorul Kanal D sustin ca este foarte posibil ca Simona sa devina mama cat de curand, vedeta neavand probleme de sanatate care sa pericliteze acest lucru. Pana la urma ce cadou este mai frumos decat un bebe??

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului