Vedete din Romania

#copil #relatie #simona patruleasa

Simona Patruleasa vrea un copil

Simona Patruleasa spune ca se bucura de tot ce i-a dat viata pana acum, atat in plan personal, cat si in plan profesional: traieste o frumoasa poveste de dragoste cu cel care ii este acum sot si are un nou job in televiziune. Isi mai doreste insa ceva: un copil, care ar implini-o.

De un an de zile Simona a devenit doamna Ivanof, in urma casatoriei cu Sabin Ivanof , un cunoscut om de afaceri. Ea spune ca acest barbat este jumatatea ei, alaturi de care vrea sa-si petreaca viata. “Cred in dragoste la prima vedere , insa mai cred ca doar timpul este cel care iti dovedeste daca o relatie este trainica sau nu. Si a nostra este! Sabin este jumatatea mea!”, a declarat Simona, citata de Gardianul.

De aproape o saptamana vedeta este prezentatoarea Jurnalului de week-end de la Kanal D, dupa o perioada tulbure in viata ei profesionala. In urma cu doar cateva luni si-a dat demisia de la Antena 1 in urma unor certuri care au afectat-o, a stat “pe tusa”, a negociat cu mai multe posturi si a fost data drept noua prezentatoare a Jurnalului TVR. A ales insa Kanal D, pentru stirile de week-end si se declara multumita cu aceasta alegere.

Simona spune insa ca exista doua aspecte care ii aduc o umbra in viata: faptul ca nu are un copil si existenta unei persoane care o ameninta de mai multa vreme.
In ce priveste copilul, vedeta a precizat ca ea si Sabin vor ca aceasta dorinta sa li se indeplineasca curand. Insa referitor la persoana de la care primeste amenintari, prezentatoarea de la Kanal D a spus doar ca este o persoana din presa, care o denigreaza si ameninta de aproximativ patru ani.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare