Vedete din Romania

#iubire #impacare #simona secrier #mihai constantinescu

Simona Secrier si Mihai Constantinescu s-au impacat

Desi nu se mai iubesc ca la inceput, Simona Secrier si Mihai Constantinescu au ajuns la concluzia ca nu pot sta departe unul de celalalt. Dupa o luna de separare , cei doi indragostiti au hotarat ca tot mai bine e in doi.  

Simona si Mihai sunt impreuna de 15 ani. Desi a fost dragoste la prima vedere si s-au comportat ca o adevarata familie, cei doi nu au vrut sa se casatoreasca legal.

Acum o luna si jumatate, Simona (40 ani) a decis sa-l lase singur o perioada pe cantaret si a plecat intr-o vacanta prelungita la sora ei, stabilita in Italia.

"Este bine ca stam o perioada despartiti, fiecare are timp sa isi evalueze sentimentele. Totusi, suntem de atatia ani impreuna", declara pe atunci Mihai Constantinescu (64 ani), pentru Click!

Se pare insa ca, Simona n-a putut sta prea mult departe de Mihai si s-a intors sa discute serios cu artistul. In urma discutiilor, cei doi au ajuns la concluzia ca tot mai dulce este viata in doi.

"Da, suntem impreuna, nu putem trai unul fara celalalt. Mi-a fost tare dor de Mihai si am asteptat cu nerabdare sa revin in tara", a marturisit Simona Secrier, pentru Click!

Femeia a mai adaugat, cu un usor umor, si una dintre temerile ei: "Nu il voi mai lasa singur atata timp pe iubitul meu, deoarece ma tem sa nu mi-l fure alta femeie".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare