Vedete din Romania

#simona sensual #nicu maharu #despartire #violenta

Simona Sensual, inapoi la Maharu

Chiar daca luni de zile a declarat ca nu se va mai impaca niciodata cu Nicu Maharu pentru ca a lovit-o, Simona Sensual s-a intors acum la fostul ei iubit.

Cei doi s-au despartit din cauza temperamentului lui Maharu . Simona a declarat ca el a recurs la violenta fizica din cauza temperamentului sau vulcanic. Dupa separare , Nicu a insistat ca o iubeste si ca vrea sa se impace, dar blonda l-a refuzat in continuare.

"Nu stiu daca il va putea ierta cu adevarat, pentru ca a lovit-o, dar el a insistat foarte mult ca ea sa se intoarca la el. Stiu sigur ca era gelos cand auzea ca se afisa cu altcineva in oras si il macina numai simplul gand ca ea iese cu alt barbat" a declarat pentru Cancan o persoana apropiata Simonei.

In afara de incercarile lui Maharu de a o convinge pe Simona ca sunt facuti unul pentru celalalt, blonda a avut si alte probleme dupa despartire. Stelian Ogica a hartuit-o la TV si probabil atacurile lui au contribuit la impacarea celor doi.  

 

 

Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare