Vedete din Romania

Simona Senzual este insarcinata

Simona Sensual a primit, zilele trecute, o veste pe care o astepta de foarte multa vreme: este insarcinata, relateaza Cancan.

Blonda, care isi doreste de opt ani sa devina mama, s-a bucurat enorm cand testul de sarcina a iesit pozitiv, insa, la scurta vreme, veselia a fost inlocuita de ingrijorare, medicii avertizand-o ca exista complicatii si, evident, posibilitatea ca ea sa piarda copilul.

"Imi doresc foarte mult un copil. De opt ani de zile incerc sa raman insarcinata, insa, am tot avut probleme. Acum am, insa, o speranta, chiar daca nu m-am simtit prea bine in ultimele zile. Am fost la medic si mi s-a spus ca exista niste probleme, dar eu inca mai trag speranta ca se vor rezolva", a declarat Simona.

Se pare ca vestea sarcinii a fost foarte bine primita si de tatal copilului, nimeni altul decat eternul iubit al blondei, celebrul Maharu . Cei doi sunt impreuna de opt ani, perioada in care au fost, insa, si despartiti de cateva ori. In intervalul in care au fost separati, cei doi au avut si alte legaturi.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare