Vedete din Romania

Sorana Mohamad s-a mutat la Sibiu

Fosta componenta a trupei A.S.I.A., Sorana Mohamad, a luat decizia de a se retrage din showbiz, mutandu-si de cateva luni bune cartierul general la Sibiu, orasul unde are afaceri logodnicul ei, Ciprian, povesteste Cancan. Cu toate ca vedeta a incercat din rasputeri sa-si tina iubitul departe de ochii presei, Cancan a intrat in posesia primelor fotografii cu noul cuplu, care are deja planuri foarte serioase de nunta.

Amana cununia

Sorana si tanarul om de afaceri, originar din Cisnadie, intentionau sa se casatoreasca civil pe data de 22 martie, insa din cauza unui deces in familia cantaretei, au fost nevoiti sa amane cununia. Potrivit unor surse din anturajul celor doi indragostiti, Sorana si Ciprian traiesc o poveste de dragoste foarte frumoasa, devenind rapid unul dintre cuplurile cele mai in voga din Sibiu. Ei au petrecut in clubbul "Celebrity" duminica de ziua Soranei.

Surpriza neplacuta

Din pacate, la plecare, cantareata a avut neplacuta surpriza de a-si gasi masina vandalizata . “Mi-am gasit geamul din dreapta spart. Probabil ca a incercat sa fure ceva din masina, insa nu stiu ce s-a intamplat ca nu a mai apucat, pentru ca eu mi-am gasit toate lucrurile intacte.”, a declarat cantareata.

Este insarcinata

Apropiati ai vedetei citati de Libertatea, au declarat ca aceasta e insarcinata in doua luni si jumatate si ca intentioneaza sa pastreze copilul. Tot acestia sustin ca Sorana refuza sa discute, deocamdata, public despre aceasta problema pana cand nu va fi sigura ca sarcina decurge bine. Sorana a declarat de mai multe ori ca isi doreste un copil, dar si ca nu se grabeste cu maritisul. foto :Cancan Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare