Vedete din Romania

#Sore nastere #vedete intern #sore mihalache #sore #showbiz

Sore a nascut o fetita de nota 10!

Zi mare pentru Sore Mihalache! Astazi, cantareata a nascut prin cezariana la o clinica particulara din Capitala!Erin a cantareste 3 kilograme si a luat deja prima nota de 10 din viata sa!

Surse apropiate de vedeta au declarat, pentru Click!, ca mamica se simte foarte bine dupa operatie. 

Cu doar o zi inainte sa nasca, Sore a scris cateva ganduri despre sarcina, pe blogul ei personal: „Ssi iata, am ajuns la finalul sarcinii…. Parca nici nu imi vine sa cred, nu imi dau seama cand au zburat cele noua luni, cand am trecut prin toate fazele dezvoltarii lui bebe in burtica si iata-ma acum in pragul celei mai fericite zile. Am fost, pe rand, plina de energie, nervoasa, lenesa, activa, pofticioasa, tematoare, optimista. Am permis tuturor sa-mi dea sfaturi, vizibil emotionati si fericiti pentru mine. Cu unele am fost de acord, pe altele am preferat sa nu le aud. Am mancat cum am poftit si ce am poftit, insa am incercat sa fiu constienta ca tot eu voi lupta sa revin la silueta de dinainte ( si zic eu, m-am descurcat onorabil ). M-au plictisit, trebuie sa recunosc, glumele deja rasuflate legate de poftele gravidelor sau zicala “mananci pentru doi” dar mi-am zis ca trebuie sa le accept, pentru ca, DA, sunt insarcinata si oamenii reactioneaza. Mi-am dorit sa ma pot lega la sireturi pana la final si iata-ma invingatoare! Am reusit sa ma abtin de la cumparaturi pentru bebe pana aproape de luna a8-a si ma bucur, pentru ca am luat doar strictul necesar si am reusit sa adun o lista cu lucruri realmente importante ( recomand asta si pentru viitoarele mamici care ma citesc – aveti rabdare, informati-va! ). Am reusit sa fiu activa pana in ultima saptamana, am prezentat o emisiune, am lansat doua piese in timpul sarcinii, am construit alaturi de voi o comunitate online absolut superba, am decorat casa si mi-am pregatit proiectele pentru lunile care vor urma… Am visat mult!! Nu mi-am trimis iubitul in miez de noapte dupa inghetata sau capsuni – cred ca ma apreciaza pentru asta hahaha. Am adorat fiecare minut de alint pe care l-am primit, am fost cocolosita, iubita si rasfatata de catre toti cei dragi si tare bine a fost.. Am reusit sa imi ofer timp de calitate eu cu mine in ultima luna si mi-am dat seama ca am crescut, ca sunt o femeie acum dar cu suflet de copil. Mi-am privit trecutul si sunt bucuroasa sa ma aflu aici, acum intr-o sincronicitate perfecta cu absolut totul. Lucrurile bune vin catre cei care asteapta si cred cu adevarat in dorintele lor! in incheiere, am selectat cateva dintre outfit-urile reprezentative din timpul sarcinii, ca o inspiratie pentru viitoarele mamici care au impresia ca dulapul nu mai este prietenos cu ele.. Abia astept urmatorul post, cred ca va dati si voi seama despre ce va fi!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare