Vedete din Romania

#sarcina Sore #vedete intern #sore #showbiz

Sore, scrisoare emotionanta catre fiica sa nenascuta

Sore, insarcinata in sase luni, de abia asteapta sa-si stranga la piept fetita, care se va numi Erin. Artista le-a marturist fanilor cele mai intime ganduri despre perioada prin care trece intr-o scrisoare emotionanta adresata micutei.

“Buna Erin,

Azi ai implinit 6 luni in burtica. Felicitaaaaari! Te simt cum te bucuri pentru ca esti prezenta, aproape toata ziua, activa de mama focului (ma intreb “oare cu cine semeni ?”) si imi transmiti numai pofta de vacanta. Presimt ca vei fi pasionata de calatorii.

Ai fost tare cuminte pana acum, mi-ai adus foarte putine kilograme (doctorita mi-a spus azi ca sunt “slabanoaga” – eu insist sa cred ca e doar simpatica – totusi, cele 6 kg nu sunt de colo – pentru mine, cel putin), cu poftele nu ne agitam, ma impingi sa mananc vegetarian (singura carne pe care o doresti este cea de vita, rar). In rest, meniul meu, aproape zilnic, consta in salata de vinete, branza de vaci, supa de rosii…si cam atat. Uneori ma intreb din ce ajungi tu sa te dezvolti asa frumos (cantaresti deja 500 grame), sa fie oare de la avalansa de portocale papate?

Iti marturisesc faptul ca nu am fost prea cuminte, poate ar fi trebuit sa stau mai linistita si sa muncesc mai putin, insa in ultimele trei luni am fost activa ca un titirez, am pregatit temeinic urmatoarele luni (piese noi de lansat, colectia noua de la atelier) pentru ca atunci cand tu te decizi sa iti faci aparitia in viata noastra, sa fie totul aranjat iar eu relaxata si pregatita sa iti dedic toate zilele.

Inca nu ai camera ta, insa ai primit un pat alb tare dragalas si o multime de botosei de la admiratorii mei #sorenation (ai o colectie mare deja – fashion will be your middle name). Eu ti-am cumparat un singur body, incerc sa nu ma las prada tentatiei de a umple dulapiorul tau, mai astept un pic. Apropo, e atat de greu sa gasesti haine pentru bebeluse care sa NU fie roz. Why?!?

A mai ramas putin timp pana cand te voi vedea si altfel decat in ecografii… abia astept!”, a scris Sore pe blogul personal.

Foto: Dan Cristian Gocan


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului