Vedete din Romania

#oana turcu #cezariana #nastere #viena #cristi brancu

Sotia lui Cristi Brancu naste prin cezariana la Viena

Cristi Brancu isi duce sotia, Oana Turcu , in Austria pentru a naste la o un spital privat din Viena. Oana este programata pentru cezariana in 1 august.

Chiar daca planul initial prevedea nasterea in tara, Cristi Brancu si Oana Turcu au optat pentru clinica privata Dobling, din Viena.

Sotia realizatorului emisiunii "Agentul VIP" nu are voie sa calatoreasca in ultima luna de sarcina, astfel ca Oana isi va petrece luna iulie in Viena, unde sotul ei a inchiriat un apartament.

Cristi Brancu nu poate fi insa alaturi de sotia sa in fiecare zi, urmand sa faca naveta pentru a realiza emisiunea pe care o prezinta la Antena 2.

"Trebuie sa-i multumim doamnei doctor Cezara Bucur, cea care a avut grija de Oana la Bucuresti. Daca as putea, as aduce-o pe Cezara aici, ar fi fost ideal, pentru ca la noi exista medici minunati, dar o infrastructura inadecvata valorii lor.

In plus, nu este scump, platim 4.000 de euro pentru operatie si pentru spitalizare , adica tot ca in Romania. Doctorul Keinz mi-a facut deja programare la gimnastica prenatala", a povestit Cristi Brancu, citat de Click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului