Vedete din Romania

#tinuta Valerie Ciolos #Valerie Ciolos #vedete intern #iulia albu #dacian ciolos #showbiz

Sotia premierului Ciolos, desfiintata de Iulia Albu! "Pare mai degraba angajata la metrou"

La o luna de cand sotul sau a devenit premierul Romaniei, Valerie Ciolos a atras deja criticile Iuliei Albu. La prima sa iesire publica oficiala, Valerie Ciolos si-a gresit tinuta!

 

Dacian Ciolos a fost invitat, alaturi de sotia sa, frantuzoaica Valerie Ciolos, la o cina oficiala de Principesa Margareta, la Palatul Elisabeta. Tinuta, dar mai ales coafura sotiei primului-ministru au starnit-o pe Iulia Albu.

“Nevasta domnului Ciolos este dovada vie ca nu tot ce zboara se mananaca si nu tot ce e frantuzesc se trage din Coco Channel. Desi tradeaza o oarecare apetenta pentru echilibrarea cromatica si accesorizare corecta, nevasta premierului gafeaza monumental prin proportionare si alegerea unor piese demodate deja de ani buni. Maneca prea lunga a sacoului, camasa ce pare a fratelui mai mare sau chiar a premierului, desigur daca ignoram gulerul, clestele comunist de prins parul, intreaga imagine a doamnei Ciolos ne duce cu gandul mai degraba la o angajata a Metrorex decat la nevasta unui premier.

Cu toate acestea insa, silueta doamnei e ofertanta, iar in ceea ce priveste trasaturile chipului, intuiesc un mare potential. Sper din suflet sa nu urmeze exemplu doamnei Iohannis si sa aiba inteligenta de a-si angaja un stilist tinut strict de o clauza de confidentialitate”, a declarat Iulia Albu, in cadrul emisiunii Wowbiz, de la Kanal D. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare